اخبار امور فرهنگی

مراسم عزاداری حسیی در هفته اول محرم برگزار می گردد
100%
با عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ماه عزای حسینی به اطلاع می رساند مراسم زیارت عاشورای حسینی به همراه مرثیه سرایی در هفته اول محرم از روز شنبه مورخ 1399/06/01 لغایت چهارشنبه 1399/06/05 ساعت 7:45 در نمازخانه دانشگاه با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار می گردد.
تاکید می گردد جهت حضور در مراسم، رعایت نکات زیر توسط شرکت کنندگان الزامی می باشد:
1- حداقل فاصله میان افراد شرکت کننده 1.5 متر باشد.
2- شرکت کنندگان در برنامه حتما ماسک به همراه داشته باشند.

مراسم عزاداری حسیی در هفته اول محرم برگزار می گردد

چهارشنبه بیست و نهم مرداد 1399 ساعت 10:10 ق ظ
وبینار
100%

وبينار از فيزيك جامد تا ساخت ديود ها توسط انجمن علمي فيزيك مهندسي با تدريس محمدحسين علي اصغرنژاد در تاريخ 15 مرداد ماه برگزار شد. هدف از برگزاري اين وبينار آشنا نمودن دانشجويان رشته برق با پايه و اساس ساخت ديودها كه مبتني بر علم پايه اي فيزيك مي باشد و همچنين آشنا نمودن دانشجويان فيزيكي با آينده گرايش ماده چگال در زمينه نيمه رسانا هاست اين دسته از وبينار هاي بين رشته اي مي تواند ارتباط بين رشته ها را پررنگ تر نمايد و زمينه كاري دانشجويان رشته هاي مختلف را با يكديگر ارتباط دهد
در اين وبينار از دانشگاه هاي فني وين -صنعتي قم -صنعتي شريف-تهران-شهيد بهشتي-اراك-صنعتي شيراز شركت كردند.

وبینار " از فیزیک جامد تا ساخت دیود" برگزار گردید

شنبه بیست و پنجم مرداد 1399 ساعت 11:54 ق ظ
جشنواره ملی شعر دانشجویی غذیر خم
"100%/

جشنواره ملی شعر دانشجویی غذیر خم

دوشنبه بیستم مرداد 1399 ساعت 8:44 ق ظ
برگزاری مسابقه کتابخوانی

"100%

کتاب" آرزو های دست ساز " از جمله کتاب های موفق در خصوص مشکل جدی دانشجویان که اقتصاد مبتنی بر دانش است ورود کرده است و داستان تلاش تعدادی از دانشجویان را که با سعی و پشتکار موفق به ثبت چند اختراع کاربردی در سطح کشور نموده اند را روایت می کند.
در این راستا مسابقه کتابخوانی با محوریت این کتاب برگزار می گردد.

علاقمندان جهت شرکت در مسابقه می توانند به سایت  wwwcheraq24.ir  مراجعه و برای تهیه کتاب به برنامه کاربردی  طاقچه در آدرس سایت  " www.taaghche.com " مراجعه نموده و با وارد کردن کد "cheraq24 " از 30 درصد تخفیف تهیه کتاب استفاده نمایند.

مهلت ثبت نام و شرکت در مسابقه تا پایان شهریور ماه می باشد.

برگزاری مسابقه کتابخوانی " آرزوهای دست ساز"

دوشنبه بیستم مرداد 1399 ساعت 8:16 ق ظ
مراسم قرائت زیارتنامه امام جواد(ع) به همراه مرثیه سرایی و سخنرانی برگزار گردید

به همت دفتر نهاد رهبری در دانشگاه و با همکاری مدیریت فرهنگی و اچجتماعی برگزار گردید.

به مناسبت شهادت امام جواد(ع) مراسم قرائت زیارت نامه به همراه مرثیه سرایی و سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین توکلی در نماز خانه دانشگاه برگزار گردید.

همچنین در پایان مراسم حاضرین مهمان سفره آن حضرت بودند.