اخبار امور فرهنگی

شور حسینی در خوابگاه حضرت معصومه(س)

چهارشنبه بیست و نهم آبان 1392 ساعت 1:55 ب ظ
به نقل از روابط عمومی دانشگاه: مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان به همت دانشجویان دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاه های قم،حضرت معصومه(س)،مفید،شهاب دانش و آزاد روز دوشنبه 92/8/27 از ساعت20 الی 23 در خوابگاه حضرت معصومه (س) برگزار شد
شور حسینی در خوابگاه حضرت معصومه(س)

به نقل از روابط عمومی دانشگاه: مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان به همت دانشجویان دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاه های قم،حضرت معصومه(س)،مفید،شهاب دانش و آزاد روز دوشنبه 92/8/27   از ساعت20 الی 23 در خوابگاه حضرت معصومه (س) برگزار شد.
در ابتدای این مراسم،سركار خانم سلیمانی از مبلغان حوزه علمیه به بیان سخنرانی پیرامون عاشورا پرداختند.این مراسم با مداحی و نوحه سرایی سركار خانم ضیایی ادامه داشت . در پایان با آش نذری وحلوا كه توسط دانشجویان طبخ شده بود، از عزاداران حسینی پذیرایی شد.