اخبار امور فرهنگی

برگزاری مراسم روز عرفه در دانشگاه

سه شنبه پانزدهم مهر 1393 ساعت 11:52 ق ظ
به نقل از روابط عمومی دانشگاه: مراسم پر فیض دعای عرفه به همت مدیریت فرهنگی با حضور دکتر آخوندی سرپرست دانشگاه، جمعی از اساتید،کارمندان و دانشجویان از ساعت 14 الی 17 در نمازخانه دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این مراسم حجت السلام والمسلمین امیدیان طی سخنرانی به اهمیت این روز اشاره کرد.وی افزود:در این روز بزرگ خداوند به سه گروه عنایت خاص دارد: زائران امام حسین (ع) در کربلا،حجاج صحرای عرفات و کسانی که در این روز با خضوع و خشوع با دلی شکسته در پیشگاه خداوند متعال حضور می یابند.
حجت السلام والمسلمین امیدیان مدیر فرهنگی دانشگاه صنعتی قم با اشاره به حدیت"من عرف نفسه فقد عرف ربه" معرفت نفس را کلید تمامی معارف الهی دانست . وی اذعان داشت: سیر و سلوک معنوی از انسان شناسی آغاز می شود که در پی آن خدا شناسی را نیز به همرا ه خواهد داشت.امید است با توجه به معانی عمیق دعای عرفه در این روز با شکوه بتوانیم به درک ذره ای از معارف الهی دست یابیم.
این مراسم با مداحی و قرائت دعای عرفه پایان یافت.