اخبار امور فرهنگی

هفته دفاع مقدس در دانشگاه صنعتی قم

سه شنبه هشتم مهر 1393 ساعت 3:25 ب ظ
به نقل از روابط عمومی دانشگاه: همزمان با هفته دفاع مقدس  در دانشگاه صنعتی قم  با برپایی نمایشگاه کتاب و عکس با محوریت ایثار،شهادت و دفاع مقدس، برگزاری مسابقه پیامکی و فضاسازی دانشگاه با نصب بنر و پوستر های دفاع مقدس به همت  مدیریت فرهنگی ،انجمن اسلامی  و جامعه اسلامی  این هفته گرامی داشته شد.
در این نمایشگاه ضمن فضاسازی دوران جنگ ،پخش کلیپ و موسیقی های زمان جنگ، تصاویر شهدای استان قم به همراه گزیده ای از وصیت نامه ایشان در معرض نمایش قرار گرفت.
دکتر آخوندی سرپرست دانشگاه دربازدید از این نمایشگاه ، ضمن تقدیر از دانشجویان  جهت ارج نهادن به فرهنگ دفاع مقدس، زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهیدان را سرمایه ای معنوی دانست.
وی ضمن اشاره به وصیت نامه برادرش شهید علی آخوندی، مقام شهادت را مقامی بسیار والا قلمداد کرد و افزود: سخنی که از دل برآید لاجرم بر دل نشیند . کلام شهدا،کلامی برگرفته از فطرت پاک انسانی می باشد و به همین دلیل شهید و شهادت با فرهنگ اسلامی و ایرانی ما این چنین آمیخته شده است.