اخبار امور فرهنگی

به مناسبت تجلیل از اساتید برگزار شد

سه شنبه شانزدهم اردیبهشت 1393 ساعت 11:51 ق ظ
به نقل از روابط عمومی دانشگاه:به مناسبت روز معلم و شهادت استاد مطهری طی برگزاری مراسمی با حضور دكتر مشكوه السادات، كارمندان و دانشجویان از اساتید تقدیر و تشكربه عمل آمد.
از جمله قسمت های این مراسم كه به همت مدیریت فرهنگی برگزار شد، شعر خوانی و صندلی داغ با حضور دكتر مشكوه السادات ریاست دانشگاه و دكتر مرجانی معاون اداری و مالی دانشگاه بود كه بسیار مورد توجه حضار قرار گرفت.
در انتها حجت السلام والمسلمین احتشام از اساتید برجسته حوزه و دانشگاه طی سخنرانی،به مقام استاد اشاره كرد و بهترین شیوه تجلیل از اساتید را یادگیری فنون ایشان دانست.
وی مهمترین عامل پیشرفت علما را اشك و رشك دانست.اشك به معنی توسل و توكل به نیروی لایزال الهی و رشك به معنی یادگیری مسائلی كه سایر علما می دانند و ما از آنها بی اطلاعیم.