اخبار امور فرهنگی

مراسم پرشور حزب خوانی در دانشگاه

شنبه نهم آذر 1392 ساعت 0:43 ق ظ
(مراسم پرشور حزب خوانی در دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم)

به نقل از روابط عمومی دانشگاه:هر روز بعد از ادای فریضه نماز جماعت ،به همت مدیریت فرهنگی و بسیج دانشجویی دانشگاه مراسم حزب خوانی قران كریم در نمازخانه دانشگاه برگزار می شود. حجت السلام والمسلمین طباطبایی مدیر فرهنگی و نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ،هدف از برگزاری این مراسم را آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان با روشهای حفظ قرآن كریم، انس با قرآن و كاربردی كردن آیات در زندگی دانشجویی دانست. وی افزود :به منظور تشویق و ترغیب دانشجویان دوشنبه های هر هفته مراسم حزب خوانی با حضور قاریان كشوری انجام می شود. شایان ذكر است مراسم این هفته با حضور حاج احمد دباغ قاری روشن دل بین المللی انجام شد.