اخبار امور فرهنگی

اسامی راه یافتگان به مرحله سراسری سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان اعلام شد

شنبه بیست و یکم تیر 1399 ساعت 12:58 ق ظ

لیست اسامی راهیافتگان به مرحله سراسری سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور در پایین این خبر قرار دارد.

دانشجویان گرامی که به مرحله سراسری راه یافته اند در نظر داشته باشند مرحله سراسری به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می گردد.
همچنین آخرین مهلت ارسال آثار سایر بخش های آوایی شامل هنری ، پژوهشی ، فناوری و ادبی که تا تاریخ 31 تیر ماه اعلام شده بود ، تا تاریخ 1399/05/20 تمدید شد.

لذا دانشجویان علاقمند به شرکت در هر کدام از بخش های فوق الذکر حداکثر تا تاریخ 1399/05/10 جهت تحویل آثار به مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اقدام نمایند.

لیست اسامی رهیافتگان