اخبار امور فرهنگی

برگزاری مسابقه موشک آبی استان قم در دانشگاه صنعتی قم

یکشنبه نهم تیر 1398 ساعت 2:9 ب ظ
برگزاری مسابقه موشک آبی استان قم  در دانشگاه صنعتی قم
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مسابقه موشک آبی استان قم به همت واحد علمی پژوهشی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم با حضور 12 تیم از دانشگاه های استان قم در این دانشگاه برگزار شد.
مسابقه موشک های آبی دست ساز دانشجویان استان قم به میزبانی دانشگاه صنعتی قم در راستای توانمندسازی علمی و پژوهشی دانشجویان در قالب 12 تیم دو یا سه نفره از دانشگاه های استان قم برگزار شد.
گفتنی است دانشجویان در این مسابقه ، موشک های آبی دست ساز خود را با استفاده از بطری های خالی نوشابه، مقوا، رنگ و چترهای پارچه ای ساخته بود ند  که با تزریق فشار هوای متراکم به پرواز درآوردند.
در پایان این جشنواره  از سازندگان موشک هایی که بیشترین زمان پرواز را داشتند، تجلیل به عمل آمد.
برندگان این مسابقه به شرح ذیل می باشند:
رتبه اول : آقای سید حمزه موسوی، برنده ده میلیون ریال
رتبه دوم:آقایان محمد حسین قلی زاده و امیر حسین جندقیان، برنده پنج میلیون ریال
رتبه سوم: آقایان امیر محمد ابراهیمی و اسماعیل کاظم پور، برنده دو میلیون ریال
شایان ذکر است رتبه های اول تا سوم این مسابقه از دانشجویان دانشگاه صنعتی قم می باشند.