اخبار امور فرهنگی

پروفسور علی فاطمی در جمع دانشجویان

جمعه هشتم دی 1391 ساعت 0:0 ق ظ

به نقل از روابط عمومی دانشگاه:در آخرین سفر پروفسور علی فاطمی استاد و مدیر آزمایشگاه تحقیقات مكانیك خستگی و شكست دانشگاه تولیدو آمریكا به ایران، سمینار تخصصی ملاحظات خستگی در طراحی مكانیكی به همت گروه مكانیك و با همكاری كانون فرهنگی نسیم امید روز دوشنبه 91/10/4 در سالن آمفی تئاتر برگزار شد.

در این سمینار دكتر فاطمی به بیان توضیحاتی  راجع به خستگی مكانیكی در سازها پرداختند.

در ادامه دكتر فاطمی به توضیح فرمول های جدید ی كه از دقت بالای مكانیكی برخوردار هستند،پرداخت.این فرمول ها كه از سال دو هزار به صورت كاربردی در صنایع مختلف استفاده می شود توسط دكتر فاطمی كشف وبه نام فرمول های فاطمی به ثبت جهانی رسیده است.