اخبار امور فرهنگی

اولین همایش تخصصی برق

شنبه دوم دی 1391 ساعت 0:0 ق ظ
همایش تخصصی برق به همت انجمن علمی برق و كامپیوتر با حضور دكتر مشكوه السادات ریاست محترم دانشگاه، دكتر كریمی ،دكتر قنبری ،دكتر شریفی،دكتر نصرتی و جمعی از دانشجویان روز یكشنبه 91/9/19 از ساعت 14/15 الی 16 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.

در ابتدا دكتر شریفی به سخنرانی علمی درباره رابطه بین فیزیك و زیست پرداخت.وی به شباهت های بین قوانین مدلسازی ریاضی و فیزیك با فرایندهای زیستی مانند تقسیم سلولی،محاسبات نورونی و شبكه های عصبی اشاره كرد.

همچنین دكتر نصرتی سخنرانی علمی خود را با محوریت سیستم های چند عاملی یا پیچیده ارائه كرد.وی گفت:سیستم های چند عاملی،بدون سازمانده یا ناظر مركزی،نوعی خودسازمان دهی از خود نشان می دهد.همچنین سیستم های چند عاملی مقاومت بیشتری در مقابل تحریكات خارجی از خود نشان می دهند.وی همچنین به توضیح مسائل مطرح در ارتباط با رفتار اجتماعی و كاربردها و نمونه های رفتارهای جمعی پرداخت.ایشان همچنین در مورد ارتباط  دانشگاه با صنعت  استان و فعالیت های انجام شده در این زمینه توضیحاتی دادند.