اخبار امور فرهنگی

دومین همایش تخصصی برق

شنبه دوم دی 1391 ساعت 0:0 ق ظ
دومین همایش تخصصی برق،به همت انجمن علمی برق،با حضور دكتر مشكوه السادات ریاست دانشگاه، دكتر اردستانی مدیر گروه برق كنترل،مهندس شروین تشكری و فرنود نیاكی از دانشجویان كارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و جمعی از دانشجویان رشته برق روز سه شنبه 91/9/21 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.

دومین همایش تخصصی برق،به همت انجمن علمی برق،با حضور دكتر مشكوه السادات ریاست دانشگاه، دكتر اردستانی مدیر گروه برق كنترل،مهندس شروین تشكری و فرنود نیاكی از دانشجویان كارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی قزوین  و جمعی از دانشجویان رشته برق روز سه شنبه 91/9/21 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این همایش مهندس فرنود نیاكی به ارائه مقاله درباره خودروهای الكتریكی و خودروهای خورشیدی پرداخت.وی گفت: با توجه به اینكه امروزه خودروها بخشی از زندگی روزمره ما را تشکیل می دهند، انتشار گازهای متصاعد ‌شونده از اگزوز خودروها منبع عمده آلودگی شهرها هستند از این رو پژوهشگران کشور تلاش می کنند خودروهای هیبریدی را به خط تولید کارخانه های خودرو سازی کشور وارد کنند.خودروهای هیبریدی از ادغام دو و یا چند پیشرانه انتقال نیرو که به طور مستقیم و یا غیر مستقیم به سیستم انتقال قدرت وابسته هستند ساخته می شوند. بیشتر خودروهای هیبریدی تولید شده تاکنون از نوع بنزینی - الکتریکی هستند .

وی افزود: امروزه تحقیق و تولید خودروهای خورشیدی مخصوصا در كشورهای توسعه یافته امری بسیار مهم است.چرا كه استفاده از سوخت های فسیلی به علت تجدید ناپذیر بودن این منابع مرقوم به صرفه نیست.در ایران نیز دانشجویان توانسته اند خودروهای خورشیدی قابل توجهی بسازند.

در انتها دكتر اردستانی به دلیل زحمات بی وقفه دكتر مشكوه السادات از ایشان تقدیر و تشكر كردندو حضورشان را در همایش های دانشجویی موجب دلگرمی،نشویق و ترغیب دانشجویان و اساتید دانستند.