اخبار امور فرهنگی

خوابگاه خواهران به خیمه عزاداری امام حسین (ع) تبدیل شد

سه شنبه بیست و هشتم آذر 1391 ساعت 0:0 ق ظ
به نقل از روابط عمومی دانشگاه:مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان امام حسین (ع) درخوابگاه مفید دانشگاه، با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی قم ،دانشگاه مفید و جمعی از اساتید یكشنبه شب 91/9/12 به همت خانم دانشمندی كارشناس حراست دانشگاه برگزار شد.

خوابگاه خواهران دانشگاه صنعتی قم به خیمه عزاداری امام حسین (ع) تبدیل شد

در این مراسم خانم ركنی كه به بیماری صعب العلاجی مبتلا شده بودند و با عنایت ائمه اطهار شفا یافتتد،حضور داشتند و به بیان توضیحاتی راجع به این معجزه الهی پرداختند.

این مراسم كه مزین به پرچم حرم مطهر علمدار كربلا حضرت عباس (ع) شد،با سینه زنی و مداحی دانشجویان در ساعت 30/22 به پایان رسید.