اخبار امور فرهنگی

به مناسبت روز داوطلبان هلال احمر انجام شد

دوشنبه بیست و هفتم آذر 1391 ساعت 0:0 ق ظ
همایش اعتیاد،ایدز و مواد مخدر با حضور دكتر مشكوه السادات ریاست دانشگاه،حجت السلام والمسلمین طباطبایی،سرگرد جعفریان معاون اجتماعی ناجا و مهندس غلامی كارشناس مهارت های زندگی و اعتیاد روز سه شنبه 14/9/91 از ساعت 14/30 الی 17 در سالن آمفی تئاتر برگزار شد.

در ابتدا سرگرد جعفریان به توضیحاتی درباره مواد مخدر،قرص های روان گردان وعوارض آن پرداختند.وی گفت قرص های روان گردان بسیار شبیه قرص های معمولی است و تنها تفاوتش نداشتن روكش شفافی است كه روی سایر قرص های بهداشتی می باشد.این قرص ها مانند گچ به راحتی پودر  می شود و علاوه بر تاثیراتی كه روی مغز و سلول های خاكستری مغز دارد منجر به انواع سرطان روده و معده می شود.

در ادامه دكتر مشكوه السادات سخنرانی با محوریت تركیبات شیمیایی برخی از مواد مخدر،چگونگی عمل این مواد در بدن ونحوه ایجاد اعتیاد به هروئین حتی با یكبار استفاده ،داشتند.وی در مورد بررسی شیوه های ترك اعتیاد به این مسئله مهم اشاره كردند حتی بعد از ترك مصرف مواد مخدر ، آثار سویی در بدن فرد باقی خواهد گذاشت، به همین جهت از دانشجویان خواستتد تا با دید بازتری به اعتیاد و مصرف مواد مخدر نگاه كنند.

در پایان جناب آقای مهندس غلامی به بیان توضیحاتی در باره مهارت های زندگی پرداختند. وی مهارت های زندگی را مجموعه‌ای از توانایی‌ها كه زمینه سازگاری و رفتار مثبت و مفید را فراهم می‌آورند،دانست. همچنین افزود: پژوهش‌های متعدد و گسترده‌ای تأثیر مثبت آموزش مهارتهای زندگی را در كاهش سوء مصرف مواد ، پیشگیری از رفتارهای خشونت‌آمیز ، تقویت اتكا به نفس ، افزایش مهارتهای مقابله با فشارها و استرس‌ها ، برقراری روابط مثبت و مؤثر اجتماعی و ... نشان داده‌اند.پس با تحقیق و مطالعه می توانیم مهارت های لازم را برای داشتن یك زندگی سالم و با نشاط كسب كنیم.

این همایش با پرسش و پاسخ دانشجویان به پایان رسید.