اخبار امور فرهنگی

همایش حجاب و عفاف

سه شنبه هفتم آذر 1391 ساعت 0:0 ق ظ
اولین همایش حجاب و عفاف دانشگاه صنعتی قم به همت مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با حضور حجت السلام والمسلمین زارعی مبلغ دفتر نهاد مقام معظم رهبری و كلیه كارمندان روز چهارشنبه 91/9/1 در سالن آمفی تئاتر برگزار شد.

اولین همایش  حجاب و عفاف در دانشگاه صنعتی قم

در این همایش حجت السلام والمسلمین زارعی با توجه به اجتماعی بودن انسان،به ارتباط بین زن و مرد در دین مبین اسلام پرداخت.وی با توجه به آیات و روایات دین اسلام بهترین روش جهت حفظ بنیان خانواده را اعتماد سازی بین زوجین دانست.

همچنین وی افزود: اگر كسی بخواهد بهترین زندگی را تجربه كند،باید سبك زندگی اسلامی را انتخاب كند.زندگی اسلامی برای حفظ بنیان خانواده،به كنترل نگاه تاكید ویژه ای دارد. طبق تحقیقات انجام شده در غرب همین نگاه آلوده و جا به جا شدن وظایف زن و مرد  باعث از هم گسیختن خانواده ها می شود.پس با شناخت،مطالعه و تحقیق در دین مبین اسلام  می توانیم در هر كجای این كره خاكی با آرامش به سعادت دنیا و آخرت برسیم.