اخبار امور فرهنگی

از تفكر مثبت تا كنترل خشم

شنبه ششم آبان 1391 ساعت 0:0 ق ظ
از تفكر مثبت تا كنترل خشم

(از تفكر مثبت تا كنترل خشم)

به نقل از روابط عمومی دانشگاه همایش بهداشت روان به همت مدیریت فرهنگی و امور بانوان دانشگاه با حضور جناب آقای مهندس یاری مشاور نیروی انتظامی استان و خانم دكتر جعفری متخصص اعصاب و روان و تعداد زیادی از دانشجویان روز دوشنبه 91/8/1 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.

در این همایش به محورهایی چون توانمند سازی اجتماعی،مبارزه با افسردگی كنترل خشم و مدیریت آن پرداخته شد.

در ابتدا آقای مهندس یاری با بیان اینكه تغییر دیدگاه افراد موجب تغییر زندگی آنها می شود،ادامه داد،برای رسیدن به موفقیت اولین قدم هدفمند بودن ،دومین قدم خواستن و سوم0ین قدم كه بسیار هم مهم می باشد ،داشتن دیدی مثبت است كه مانند یك كاتالیزور عمل می كند و شما را زودتر به هدفتان می رساند.

در ادامه خانم دكتر جعفری به بیان توضیحاتی راجع به خشم پرداختند.وی خشم را جنبه ای طبیعی در وجود همه انسان ها دانست،كه موجب تخلیه روحی و روانی می شود. وی ابرازخشم را یكی ازجنبه های جلوگیری از افسردگی و سرخوردگی معرفی كرد.اما در این بین نحوه مدیریت خشم عاملی بسیار مهم است.

این همایش با سوالات دانشجویان از كارشناسان مربوطه به پایان رسید.