اخبار امور فرهنگی

اولین اردوی دانشجویان جدیدالورود

یکشنبه بیست و سوم مهر 1391 ساعت 0:0 ق ظ
اردوی معارفه دانشجویان جدیدالورود صبح روز پنج شنبه 91/7/13 به همت بسیج دانشجویی در اردوگاه الغدیر واقع در بخش كهك برگزار شد.

در ابتدای این اردو آقای نادری مسئول طرح صالحین بسیج دانشجویی دانشگاه طی معرفی خود، به دسیسه های دولت های غربی به منظور وابستگی هر چه بیشتر ایران به كالاهای مصرفی خارجی اشاره كرد.وی مهم ترین فعالیت جوانان بسیجی را تقویت ایمان و افزایش روحیه اعتماد به نفس و خودكفایی در زمان تحریم های اقتصادی دانست.

در ادامه آقای قائم مقامی مسئول بسیج دانشگاه، ضمن معرفی معاونت های مختلف بسیج دانشجویی(معاونت فرهنگی،علمی،آموزشی،سیاسی و تربیت بدنی)به  اصلی ترین هدف بسیج دانشجویی یعنی تقویت سطح علمی دانشجویان به منظور رسیدن به خودكفایی و تولید كالاهای وارداتی اشاره كرد.

سپس آقای آقا جانی از فعالین بسیج به معرفی كرسی های آزاد اندیشی و نحوه برگزاری آن پرداخت.وی گفت:طبق نظر مقام معظم رهبری،كرسی های آزاد اندیشی دانشجویی باید آزادانه،منطقی و به دور از فضای مغرضانه باشد.در ادامه به منظور آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان با كرسی های آزاد اندیشی دانشجویی در همین اردو،كرسی با موضوع آسیب شناسی بسیج دانشجویی برگزار شد.

این مراسم با برگزاری مسابقه تیر اندازی با تفنگ های بادی و دارت در عصر همان روز به پایان رسید.