اخبار امور فرهنگی

از بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم تا روستای چمن گلین استان کرمانشاه

یکشنبه بیست و دوم شهریور 1394 ساعت 4:15 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: گروه جهادی آل طه وابسته به بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم با برگزاری اردوی جهادی در مناطق محروم شهرستان سرپل ذهاب استان کرمانشاه، از تاریخ 94/6/10 الی 94/6/20 گام بلندی در راستای محرومیت زدایی از این مناطق برداشتند.
گروه جهادی آل طه با حضور در روستای محروم چمن گلین مشکلات عمرانی 20 خانه از اهالی این روستا را برطرف ساخت، همچنین با استقرار تیم پزشکی وضعیت بهداشتی و درمانی اهالی این روستا بهبود یافت.
از دیگر فعالیت های صورت گرفته در این اردو برگزاری مراسمات مذهبی، کلاس های آموزشی ، مسابقات ورزشی و بازدید از خانواده های معظم شهدا می باشد که مورد استقبال اهالی این روستا قرار گرفته است.
شایان ذکر است این منطقه به علت مجاورت با ارتفاعات گسترده، در دوران جنگ تحمیلی به دفعات مورد تهاجم دشمنان قرار گرفته بوده است که مردم با رشادت های بسیار و نثار شهدا و جانبازان زیادی دین خود را به اسلام و انقلاب ادا نموده اند.