اخبار امور فرهنگی

اولین جلسه هم اندیشی اساتید دانشگاه

یکشنبه بیست و یکم اسفند 1390 ساعت 0:0 ق ظ
اولین جلسه هم اندیشی اساتید دانشگاه

موضوع: اولین جلسه هم اندیشی اساتید دانشگاه صنعتی قم با موضوع چگونگی ارتقاء روحیه خود باوری و خلاقیت در بین دانشجویان و ارتباط با صنعت.

در روز دوشنبه مورخ 8/12/90 اولین جلسه هم اندیشی اساتید دانشگاه صنعتی قم با موضوع افزایش روحیه خود باوری و خلاقیت در بین اساتید و دانشجویان با توجه به شرایط کنونی و با وجود تحریم هایی که علیه کشور وجود دارد، با حضور جمع زیادی از اساتید دانشگاه در فضای معنوی و صمیمی اردوگاه یاوران مهدی (عج) در جوار مسجد مقدس جمکران برگزار گردید. در این نشست مسائل ذیل مورد نظر و گفتگوی اساتید قرار گرفت.

ـ راهکارهای تسریع در روند جذب پروژه های تحقیقاتی و صنعتی توسط دانشگاه.

ـ بررسی راهکارهای تقویت و تجهیز آزمایشگاهها و کارگاه های دانشگاه.

ـ بررسی تهدیدها و تحریم های موجود علیه کشور و وظیقه دانشگاه صنعتی در این خصوص.

ـ تشویق دانشجویان به کارهای گروهی و به اشتراک گذاشتن تجربیات و توانایی های خود.

ـ نمایش اقتدار ملی و توانمندی های نظام در حوزه های مختلف به منظور ایجاد انگیزه و حرکت به جلو.

ـ حمایت مالی و فکری از طرح های دانشجویان.

ـ لزوم یادگیری علم با توجه به آیات قرآن و جهت دار کردن دانش و فناوری تولیدی در مسیر نیازمندی ها به منظور ایجاد خود کفایی.

این نشست در خاتمه به صرف شام به پایان رسید.