اخبار امور فرهنگی

محفل اشک

شنبه هفدهم آبان 1393 ساعت 11:58 ق ظ

مراسم عزاداری و سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) با عنوان محفل اشک از اول محرم الحرام صبح ها در نمازخانه دانشگاه از طرف مدیریت فرهنگی برگزار می شود. این مراسم که تا روز شنبه هفته آینده ادامه خواهد داشت با برنامه های قرائت زیارت عاشورا، سخنرانی، مداحی و پذیرایی صبحانه با حضور اکثر اساتید، کارکنان و دانشجویان از استقبال بسیار بالایی برخوردار بوده است. حجت الاسلام و المسلمین امیدیان مدیر فرهنگی هدف از برگزاری این مراسم را در ابتدا ترویج فرهنگ عاشورایی، زنده نگه داشتن واقعه عظیم کربلا و پس از آن ایجاد وحدت و یکرنگی بیشتر بین کارکنان و دانشجویان دانستند. همچنین اظهار داشتند: واقعه عظیم کربلا دانشگاه انسان سازی است که فرهنگ غنی اسلامی را در همه ابعاد در خودش جای داده است لذا این نمایشگاه با هدف اشاعه این فرهنگ عظیم تدارک دیده شده است.