به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قم، دکتر بهرامی، رئیس کارگروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی قم، از دستاورد قابل توجه این دانشگاه در حوزه مهارت افزایی خبر داد و اعلام کرد که دانشگاه صنعتی قم در ارزیابیهای اخیر، موفق به کسب رتبههای ممتاز در برگزاری دورههای مهارتآموزی در سطح کشور شده است.
وی با اشاره به اهمیت بهرهگیری بهینه از توانمندیهای دانشآموختگان دانشگاهی در صنایع و مراکز تحقیق و توسعه، تصریح کرد: «توانمندسازی نیروی انسانی از طریق برگزاری دورههای مهارت افزایی میتواند نقشی کلیدی در ارتقاء کیفیت کسب و کارها و توسعه صنعتی و اقتصادی کشور ایفا کند.»
دکتر بهرامی با اشاره به رشد چشمگیر تعداد دانشآموختگان دانشگاهی و نیاز روزافزون به تخصصهای فنی در مشاغل مختلف، افزود: «در حال حاضر، برگزاری دورههای مهارت افزایی برای دانشآموختگان، بهویژه در راستای ایجاد اشتغال و آمادهسازی آنان برای ورود به بازار کار، از اهمیت بالایی برخوردار است.» طبق آمار منتشر شده، در سال گذشته تعداد ۱۰۹۷۹ دوره مهارت افزایی در دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز عالی کشور برگزار شده که در این دورهها ۳۴۵۹۶۴ نفر شرکت کردهاند. در این ارزیابی، دانشگاه صنعتی قم موفق به کسب رتبه هشتم در زمینه برگزاری دورههای مهارتآموزی، رتبه هشتم در برگزاری دورههای عمومی و رتبه دهم در برگزاری دورههای تخصصی شد.
این دورهها حاصل تفاهمنامههای همکاری و برگزاری دورههای مهارتآموزی به ویژه با سازمان فنی و حرفهای استان قم، شرکت استارت آباد، جهاد دانشگاهی قم، زیست بوم فخرا و شرکت صبح شقایق میباشد. وی افزود: طی دورههای مهارتآموزی که تحت عنوان کهاد مهارتی با سازمان فنی و حرفهای برگزار میگردد، دانشجویان پس از ثبتنام در دورههای تخصصی مهارتی به مراکز فنی و حرفهای معرفی شده و آموزشهای لازم را کسب میکنند. طبق تفاهم صورت گرفته با سازمان فنی و حرفهای دو سوم هزینههای این دورهها توسط دانشگاه و تنها یک سوم هزینه دوره توسط دانشجویان پرداخت میشود.
در پایان جا دارد از حمایتهای بیدریغ ریاست محترم دانشگاه و معاونت محترم آموزشی در برنامهریزی و اجرای این دورهها تقدیر و تشکر نمایم. این موفقیت بیانگر تلاش مستمر دانشگاه صنعتی قم در ارتقای مهارتهای دانشجویان و فارغالتحصیلان و آمادهسازی آنان برای حضور مؤثرتر در بازار کار است.