اداره امور تغذیه

 

اداره امور تغذیه
اداره ­تغذیه با هدف تامین غذای دانشجویان،کارکنان واساتید و نظارت علمی برکیفیت وکمیت آن فعالیت می نماید .دراین راستا کارشناسان مربوط مواداولیه ورودی را ازلحاظ معیارهای بهداشتی کنترل نموده و برکلیه مراحل تهیه وآماده سازی وپخت وتوزیع غذا نظارت دارند لذا آنچه حائزاهمیت است اینکه کارشناسان ازهیچ کوششی در دستیابی دانشجویان به غذای سالم دریغ نمی­کنند. تلاش مسئولان اداره امور تغذیه و مدیریت امور دانشجویی همواره در راستای بهبود کیفیت غذای دانشجویی در هر سه وعده صبحانه، نهار و شام بوده است.

معرفی سلف غذاخوری

ž   مساحت کل: 600 متر مربع

ž   سلف برادران: 200متر مربع

ž   سلف خواهران و اساتید:160

ž   سردخانه:47/5 متر مربع

ž   آشپزخانه:137.5 متر مربع

ž   بوفه:55 متر مربع

ž   تعداد صندلی در سلف برادران:202

ž   تعداد صندلی در سلف خواهران:129

نحوه رزرو غذا

دانشجویان عزیز بایستی از طریق پرتال هر هفته نسبت به رزرو غذا برای هفته بعد اقدام نمایند، لازم به ذکر است رزرو غذا در طول هفته امکان پذیر نمی باشد و وعده های غذایی هر هفته بایستی از هفته قبل رزرو شده باشد.

لطفا به نکات ذیل توجه فرمایید:

1-ساعت توزيع غذا از ساعت 12:00 تا 14:00 مي باشد.

2- بسيار مهم است که دانشجويان گرامي بدانند نوع غذايي که رزرو شده ممکن است در شرايط اضطرار تغيير کند و اين کار خلاف قوانين نمي باشد.

دسته بندی غذاها بر اساس نوع هزینه:

طبق مصوبه جلسه رؤسای اداره تغذیه دانشگاه های منطقه چهار کشور به شماره 5038/98 مورخ 98/06/12به سه دسته پرهزینه، متوسط هزینه و کم هزینه تقسیم و نوع غذا در هر دسته مشخص گردید.

مشخصات کارشناس امور تغذیه:

آقای فرامرز ملک لی کارشناس امور تغذیه دانشگاه می باشد و راههای ارتباطی با ایشان از دو طریق ذیل می باشد:

شماره تلفن امور تغذیه: 

02536169000  داخلی 435