نیاز انسان به غذا یکی از احتیاجات ذاتی و فیزیولوژیک است که مهمترین عامل بقای زندگی و طول عمر می باشد. احتیاج به غذا دائمی است و انسان از بدو تولد تا آخرین لحظات حیات خود در هر سن و شرایطی به غذا و تغذیه وابستگی کامل دارد که امری اجتناب ناپذیر است . ارائه وعده های غذایی صبحانه، ناهار و شام بر اساس قوانین ومقررات صندوق رفاه دانشجویان همچنین تجهیز ، نگهداری، نظارت بر توسعه فضای غذاخوری ها و آشپزخانه ها وکنترل کیفی ونظارت بر حسن انجام کار پیمانکاران غذاخوری ها بر عهده اداره تغذیه می باشد.
وظایف اداره تغذیه
اداره تغذیه یکی از ادارات زیر مجموعه مدیریت امور دانشجویی می باشد که از جمله وظایف و خدمات آن می توان به موارد زیر اشاره نمود:
1- نظارت بر انجام صحيح کليه امور وابسته به اداره تغذيه
2- پيگيري مسائل و مشکلات اداره تغذيه تا حصول نتيجه مثبت
3- درخواست و تهيه وسايل مورد نياز از طريق کارپردازي حوزه به منظور برطرف نمودن کمبودها
4- بعنوان نماينده امور دانشجويي، نظارت مستقيم و دقیق بر عملکرد شرکت و پيمانکار طبخ و توزيع غذا دارد اعلام گزارش در صورت تخلف و قصور توسط پیمانکار در انجام امور محوله
5- تهیه و تنظیم صورت وضعيت ماهانه پيمانکار
6- نظارت بر نحوه اجرای وظایف مسئولین سلف سرویسها و کارکنان نظارت بر امر خرید مواد غذایی مصرفی از نظر کیفیت و کمیت
7- تهيه اناليز مواد غذايي مورد نيازبراي هريک از غذاها
8- تامين بموقع تجهيزات مورد نياز طبخ غذا
9- نظارت دقيق به ميزان مصرف و کيفيت موادغذايي خريداري شده
10- رسيدگي دوره اي به وضعيت بهداشتي محيط غذاخوریها و آشپزخانها
11- تنظيم برنامه هاي ، ماهانه براي تهيه و سرويس غذا ، سرپرستي و نظارت بر تهيه و نگهداري ، پخت ، توزيع و مصرف غذا با توجه به اصول بهداشتي و رژيم غذاها و با در نظر گرفتن مقررات اداري نظارت در انتخاب ، سفارش ، تحويل ، نگهداري مواد غذايي خام و نظارت بر بهداشت مواد غذايي و ارائه خط مشي در زمينه تغذيه و خدمات غذايي
12- شرکت در تنظيم برنامه هاي مربوط به آموزش تغذيه در سطح عمومي يا اختصاصي
13- نظارت بر امور تهيه مواد اوليه و طبخ غذا در غذاخوریها.