اخبار امور فرهنگی

دومین جشنواره

دومین جشنواره " سفیران بشردوستی ویژه دانشجویان با عنوان آسیب ستیزی و مسابقه فن سخنوری دانشجویان بشر دوست "  برگزار می گردد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توان به  آدرس های زیر مراجعه نمود.

آدرس سایت : www.rcsy.ir
 ایمیل : jashnvarehsafiran.rcsq@gmail.com
 شماره پیامرسان واتس آپ : 09024445356

مسابقه کتابخوانی

مسابقه کتابخواتی " کتاب انسان 250 ساله ( صفحات 113 تا 228) "

اهدای جایزه برای 8 نفر اول مسابقه

آزمون مسابقه روز دوشنبه 1399/07/14

ساعت آزمون و لینک ورود مسابقه متعاقبا در کانال رسمی دانشگاه در پیامرسان "بله" و در همین صفحه قرار داده می شود.

فایل pdf کتاب انسان 250 ساله

مسابقه کتابخوانی " انسان 250 ساله"

شنبه بیست و نهم شهریور 1399 ساعت 11:50 ق ظ
گزارش عملکرد کانون قران و عترت در سال تحصیلی 97-98
 💢گزارش عملکرد کانون قرآن و عترت دانشگاه صنعتی قم - سال ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸

فایل گزارش

#نسیم_رحمت🌸
#کانون_قرآن_و_عترت
#دانشگاه_صنعتی_قم

☑️ @qut_quran

گزارش عملکرد کانون قران و عترت در سال تحصیلی 97-98

دوشنبه هفدهم شهریور 1399 ساعت 8:5 ق ظ
ششمین یادواره سراسری بوی سیب حرم،  سوگواره فرهنگی هنری اباعبدلله الحسین (ع)  (ویژه دانشگاهیان سراسر کشور)

گاه شمار جشنواره:

- اعلام فراخوان: 4 شهریورماه 1399

- ثبت نام و دریافت آثار: 10 شهریورماه الی 31 شهریورماه 1399

شرایط و نحوه‌ی ارسال آثار در هر بخش

شرایط عمومی

1. ثبت نام، تقاضای شرکت و ارسال تصویر آثار، فقط از طریق سامانه یادواره توسط دانشگاه شیراز امکان پذیر است.
  2. متقاضیان همراه فایل ها، یک متن نوشتاری (Statement) را برای تشریح و تبیین ایده و اثر خود ارسال کنند.
  3. این نوشتار می بایست حداکثر ۱۰۰ کلمه باشد.
  4. ارسال یک قطعه عکس پرسنلی از متقاضی تا حداکثر یک مگابایت الزامی می باشد.
  5. ارائه‌ی شناسنامه اثر شامل نام و نام خانوادگی صاحب اثر، نام اثر، رشته و … الزامی است و نباید مستقیماً بر روی اثر نوشته شده باشد.
  6. جهت ثبت نام ، تکمیل فرم شرکت و دریافت کد رهگیری به سایت booyesibeharam.ir مراجعه نمائید.
  7. در صورت بروز هر نوع مشکل در ارسال آثار به آدرس سایت فوق می توانید آثار خود را به آدرس shirazu.ac@gmail.com   ایمیل نمایید.
  8. در آثاری که به صورت فیلم یا کلیپ می باشد؛ به دبیرخانه مرکزی واقع در شیراز، معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز، طبقه سوم، دفتر مدیریت فرهنگی دانشگاه شیراز (دبیرخانه یادواره بوی سیب حرم) به صورت DVD و در سه نسخه با کیفیت بالا و یا به آدرس ایمیل فوق به صورت Google Drive   ارسال نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توان به آدرس http://farhangi.shirazu.ac.ir/festival/ مراجعه نمود.
برگزاری مراسم عزاداری شهادت مام سجاد(ع) و سومین روز شهادت امام حسین (ع) و واقعه عاشورا

به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برگزار گردید.

این مراسم در روز سه شنبه 99/06/11 در محوطه دانشگاه با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین قربانی مبین و مداحی کربلایی رسولیان و با حضور کارکنان ، اساتید و دانشجویان حاضر در دانشگاه برگزار گردید. در پایان مراسم جمع حاضر میهمان سفره نذری ائمه اطهار بوده و غذای نذری به صورت بسته بندی توزیع گردید.

مسابقه ملی فناوری های تجهیزات پزشکی برگزار گردید

🏁مسابقه ملی فناوری های تجهیزات پزشکی به همت انجمن علمی دانشجویی کارآفرینی برگزار گردید.

✅مسابقه ملی فناوری تجهیزات پزشکی با هدف حمایت از ایده های نسل جوان و توسعه کسب و کار های دانش بنیان در حوزه تجهیزات پزشکی برگزار شد.

✅این مسابقه با حمایت معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و مشارکت دانشگاه علوم پزشکی قم و انجمن علمی کارآفرینی دانشگاه صنعتی قم برنامه ریزی و اجرا گردید
دبير اجرايي رويداد :آقاي محمدحسين عاي اصغرنژاد
كميته علي و پژوهشي رويداد: خانم انگاشته و خانم اكبري
كميته روابط عمومي رويداد:خانم كلهر و خانم محبوبي و آقای خلیلی

✅محورهای اصلی این مسابقه به شرح زیر بود :

🔵کیت و تجهیزات مورد نیاز پژوهش های مربوط به سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی
🔵اپلیکیشن های حوزه سالمت
🔵دستگاه های مورد نیاز در حوزه دندان پزشکی
🔵متریال و دستگاه های مورد نیاز اتاق عمل و بخش مراقبت های ویژه
🔵کیت و دستگاه های تشخیصی مورد استفاده در آزمایشگاه ها

✅تیم ها به صورت انفرادی و یا گروه های حداکثر ۴ نفره، ایده خود را در قالب پروپوزال تعیین شده برای روابط عمومی انجمن کارآفرینی از تاریخ ۹۹/۵/۱ تا تاریخ ۹۹/۶/۴ ارسال کردند و در روز ۹۹/۶/۱۰ برای دفاع از طرح خود و پاسخ به سوالات داوران در بستر نرم افزار ادوب کانکت به صورت آنلاین حاضر شدند.

✅سه داور مسابقه،خانم دکتر شهره مشایخان استاد مهندسی پزشکی دانشگاه شریف گرايش بايو متريال ،خانم دکتر معصومه اکبری دکترای پرستاری جراحی از ترکیه و دکتر هادی میرزاجانی نماینده شتاب دهنده هم آوا با پیش مطالعه پروپوزال در جلسه دفاع شرکت کنندگان حاضر شده و سوالات خود را مطرح کردند.

✅گروه شرکت کنندگان:

🔵1- خانم نیلوفر براتی، طراحی و ساخت تخت جراحی
🔵2-آقای احمدی دانا،دستگاه پایشگر و مانیتورینگ پرتابل سلامت علائم حیاتی بدن انسان
🔵3-آقای ملک پور ،دستگاه دهانشور آبی خانوادگی
🔵4-دکتر آیدین شاکری،طراحی و ساخت کنار کشنده های لوله ای با منبع نوری مستقل

امتیازات شرکت کنندگان به شرح ذیل می باشد:
نفرات برتر
1.اقای شاکری 227/5
2.اقای احمدی دانا 209/5
3.خانم براتی 195/5
4.اقای ملک پور189/5

مسابقه ملی فناوری های تجهیزات پزشکی برگزار گردید

شنبه پانزدهم شهریور 1399 ساعت 8:47 ق ظ
وبینار آنلاین و رایگان

به همت انجمن علمی دانشجویی انرژی برگزار گردید:

وبینار آنلاین و رایگان از ایده تا اجرای استارت آپ
ارائه دهنده مهندس سید محمد حسن میرباقری
با حضور 20 نفر از دانشجویان دانشگاه صنعتی قم و شریف در روز چهارشنبه مورخ 5 شهریور 1399 ساعت 17 الی 19 به مدت دو ساعت برگزار شد.

قرعه کشی نفرات برتر دوره آموزشی وصیت نامه امام خمینی(ره) برگزار شد

قرعه کشی نفرات برتر دوره آموزشی وصیت نامه امام خمینی(ره) برگزار شد:

این برنامه پس از مراسم زیارت عاشورای حسینی در تاریخ 99/03/06 برگزار شده و به قید قرعه  5 نفر از شرکت کنندگان دوره برگزیده شدند.

اسامی برگزیدگان دوره به شرح ذیل می باشد:

1- جناب آقای محمد حسین رادان

2- سرکار خانم سمیرا بهرامی

3- سرکار خانم  عفیفه فریدونی

4- جناب آقای  علی نادر

5-جناب آقای  عباس ملاتقی

مراسم زیارت عاشورای حسینی به مناسبت دهه اول محرم برگزار گردید

به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی و با همکاری دفتر نهاد رهبری در دانشگاه مراسم زیارت عاشورای حسینی به همراه سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین قربانی مبین و مرثیه سرایی مداحان اهل بیت  برگزار شد.

این مراسم که به مدت یک هفته ساعت 7:45 در محوطه دانشگاه و با حضور کارکنان و اساتید دانشگاه و با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی برگزار گردید و در پایان صبحانه نذری به صورت بسته بندی توزیع گردید.

گلچین مداحی محرم (مطیعی و کریمی)

شنبه یکم شهریور 1399 ساعت 9:54 ق ظ