اخبار امور فرهنگی

برندگان مسابقات( کتاب اخلاق اسلامی) و (دلنوشته به امام رئوف)
از بین شرکت کنندگان در مسابقه کتاب اخلاق اسلامی پس از قرعه کشی گروه برتر انتخاب شد که می توانند با مراجعه به دفتر امور فرهنگی و اجتماعی جوائز خود را دریافت نمایند:
خانم ها:
  1. ساناز جعفری
  2. سیده بهاره شبیری
  3. ملیحه علی مرادی
  4. زهرا حیدری
  5. فاطمه کمالی
  6. زینب شیوانی
و خانم فرشته واعظی با کسب بهترین امتیاز، برنده مسابقه( دلنوشته به امام رئوف)می باشند که می توانند با مراجعه به دفتر امور فرهنگی جائزه خود را دریافت نمایند.

برگزاری اردوی زیارتی مشهد مقدس
ای عرشیان به شهر خراسان سفر کنید                            شب را در این بهشت الهی سحر کنید

به نقل از روابط عمومی دانشگاه :اردوی زیارتی مشهد مقدس به همت مدیریت فرهنگی دانشگاه با حضور 70 نفر از دانشجویان دختر از 30 خرداد الی 4 تیر برگزار شد.
از جمله برنامه های زیارتی و سیاحتی این اردو ،شركت در حلقه های معرفتی و آموزشی واقع در حرم مطهر و اماكن تفریحی بوده است.
شایان ذكر است حلقه های معرفتی با حضور حجت السلام والمسلمین فاطمی از اساتید حوزه ودانشگاه مشهد با محوریت معرفت و زیارت امام رضا(ع) وجایگاه والدین از منظر قرآن،آیات و روایات باحضور حجت السلام والمسلمین حسینی یزدی از اساتید آستان مقدس رضوی در صحن دارالهدایه برگزار شد كه بسیار مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.

برگزاری اردوی زیارتی مشهد مقدس

سه شنبه دهم تیر 1393 ساعت 12:0 ق ظ