بیانیه جامعة صنعتی قم بمناسبة يوم 15 خرداد

14 و 15 خرداد ماه در تاریخ ملت ایران یادآور نام و یاد ابرمردی است که  با پیامش و کلامش سرنوشت میهن عزیزمان را تغییر داد  و به‌حق می‌توان از او به‌عنوان مصلح بزرگ و عامل تولید قدرت و اراده در مستضعفین و محرومین یاد کرد.
امسال در حالی رحلت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی را در نیمه خرداد به سوگ می‌نشینیم که آرمان‌های آن امام حکیم هر روز بیشتر رنگ واقعیت به خود گرفته و ندای حق‌طلبی نه تنها از کشورهای همسایه ایران اسلامی بلکه از دورترین سرزمین‌ها؛ در اروپا، آفریقا و آمریکا به گوش می‌رسد، گویی موج بیداری اسلامی سراسر کره زمین را در بر گرفته است . نمونه بارز آن  رژیم کودک‌کش آل‌سعود است که  با پشتیبانی آمریکا و دیگر قدرت‌های شیطانی ملت مسلمان یمن را مورد حمله همه‌جانبه  قرار داده و از قتل‌عام زن و کودک و پیر و جوان  کوتاهی نکرده است تا حدی که از ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه برای آن مردم بی‌گناه و مظلوم جلوگیری می‌کند . با وجود تمامی این تهدیدها، تحریم‌ها و شکنجه‌ها، مسلمانان با ندای الله اکبر امید به ظهور منجی عالم بشریت دارند تا شاهد دنیایی پر از عدل و داد باشیم.
ما جامعه دانشگاهی صنعتی قم با گرامی‌داشت رحلت امام خمینی (ره) و زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدای  قیام 15 خرداد بار دیگر با آرمان‌های انقلاب اسلامی  تجدید میثاق نموده و با پیروی از منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) حافظ اسلام و قرآن خواهیم بود.

14 و 15 خرداد ماه در تاریخ ملت ایران یادآور نام و یاد ابرمردی است که با پیامش و کلامش سرنوشت میهن عزیزمان را تغییر داد و به‌حق می‌توان از او به‌عنوان مصلح بزرگ و عامل تولید قدرت و اراده در مستضعفین و محرومین یاد کرد.
امسال در حالی رحلت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی را در نیمه خرداد به سوگ می‌نشینیم که آرمان‌های آن امام حکیم هر روز بیشتر رنگ واقعیت به خود گرفته و ندای حق‌طلبانه تنها از کشورهای همسایه ایران اسلامی بلکه از دورترین سرزمین‌ها؛ در اروپا، آفریقا و آمریکا به گوش می‌رسد، گویی موج بیداری اسلامی سراسر کره زمین را در بر گرفته است . نمونه بارز آن رژیم کودک‌کش آل‌سعود است که با پشتیبانی آمریکا و دیگر قدرت‌های شیطانی ملت مسلمان یمن را مورد حمله همه‌جانبه قرار داده و از قتل‌عام زن و کودک و پیر و جوان کوتاهی نکرده است تا حدی که از ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه برای آن مردم بی‌گناه و مظلوم جلوگیری می‌کند . با وجود تمامی این تهدیدها، تحریم‌ها و شکنجه‌ها، مسلمانان با ندای الله اکبر امید به ظهور منجی عالم بشریت دارند تا شاهد دنیایی پر از عدل و داد باشیم.
ما جامعه دانشگاهی صنعتی قم با گرامی‌داشت رحلت امام خمینی (ره) و زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدای قیام 15 خرداد بار دیگر با آرمان‌های انقلاب اسلامی تجدید میثاق نموده و با پیروی از منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) حافظ اسلام و قرآن خواهیم بود.