به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی روز دانشجو را تبریک گفت. متن این پیام به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
بی شک استقلال، آزادی و شکوه ایران اسلامی مرهون مجاهدت و فداکاری جوانان و دانشمندان بزرگی است که با خون خود این انقلاب را به ما هدیه کردهاند.
تاریخ هیچگاه استبداد ستیزی دانشجویان به ویژه سه دانشجوی مبارز مهدی شریعت رضوی، احمد قندچی و مصطفی بزرگنیا را فراموش نخواهد کرد. در واقع شهادت این سه بزرگمرد نقطه عطفی برای آگاهیبخشی مردم ایران و آغاز مبارزه با استبداد شد.
بیتردید دانشجویان و قشر دانشگاهی در همه عرصههای حساس در میهن عزیزمان تأثیرگذار بودهاند. از پیروزی انقلاب اسلامی تا دوران هشت سال دفاع مقدس تا امروز که با جهاد علمی در مقابل تحریمها و تهدیدها ایستادهاند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره) و شهدای همیشه جاوید، این روز را به تمامی دانشجویان و فرهیختگان جامعه به ویژه دانشجویان دانشگاه صنعتی قم تبریک و تهنیت عرض مینمایم.
امیدوارم با فراگیری علم، دانش، اخلاق و بصیرت سیاسی در سایه سخنان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در رشد و بالندگی ایران اسلامی موفق و مؤید باشید.