اخبار امور دانشجویی

اطلاعیه زمان وشرایط ثبت نام وام دانشجویی مربوط به نیمسال اول 94-93

دوشنبه هفتم مهر 1393 ساعت 2:26 ب ظ
وامهای ویژه دانشجویان روزانه: تحصیلی-مسکن- تغذیه- ضروری- ودیعه مسکن متأهلی- زیارت- استعدادهای درخشان- مواردخاص- تغذیه
وامهای ویژه دانشجویان نوبت دوم: شهریه – زیارت
مهلت اعلام درخواست انواع وام از 93/07/­­12 الی 93/07/30 می­باشد.
مدارک مربوط به تشکیل پرونده وام دانشجویان روزانه و نوبت دوم:
ارائه مدارک بند 1 الی 8 برای دانشجویانی که برای اولین بار درخواست دریافت وام دارند ضروریست.
1-  تکمیل فرم مشخصات متقاضیان وام (این فرم برای دانشجویان روزانه و نوبت دوم جداگانه طراحی شده است.)
2-    تکمیل فرم درخواست وام (این فرم برای دانشجویان روزانه و نوبت دوم جداگانه طراحی شده است.)
3-  افتتاح و اعلام شماره حساب جوان در بانک تجارت به نام شخص دانشجو (ویژه دانشجویان روزانه)
4-  ارائه سند تعهد محضری با ضامن معتبر (کارمند رسمی، پیمانی و یا کارمند بازنشسته به شرط ارائه گواهی کسر از حقوق خطاب به صندوق رفاه دانشجویان)
5-   ارائه کپی آخرین حکم کارگزینی و فیش حقوقی ضامن
6-   کپی شناسنامه دانشجو
7-  کپی کارت ملی دانشجو
8-   کپی کارت دانشجویی
دانشجویان محترم متوانند جهت دریافت فرمهای مذکور به قسمت رفاه دانشجویی در وب سایت دانشگاه و یا واحد انتشارات دانشگاه مراجعه نمایند.

نکته اول : سندهای ضمانت(در برگهA4)، و در صورت معرفی ضامن واجد شرایط ضمانت و به شرط ارائه مدارک کامل، پذیرفته خواهد شد.
نکته دوم : اولویت بررسی درخواستها با متقاضیانی است که با مدارک کامل و در تاریخهای مذکور مراجعه نمایند و درصورت محدودیت اعتبار ثبت درخواستها اولویت­بندی خواهد شد.
نکته سوم : درخواست دانشجویانی که از ترمهای گذشته نواقصی در مدارک پرونده آنها وجود داشته باشد بررسی نخواهد شد.
نکته چهارم: (­مدارک ویژه دانشجویان متأهلمرد) ارائه کپی سند ازدواج - کپی شناسنامه همسر – تعیین وضعیت همسر(تحت تکفل - مشغول بکار – زندگی در شهر دیگر) الزامی است.
نکته پنجم : (مدارک ویژه وام ودیعه مسکن متأهلی) سند تأهل و اجاره نامه رسمی دارای کد رهگیری به نام دانشجو(منزل اجاره­ای در قم)
نکته ششم: (مدارک ویژه وام مسکن دانشجویان مجردی که در محل سکونت خانواده نبوده و در خوابگاه نیز سکونت ندارند) : اجاره نامه رسمی دارای کد رهگیری به نام دانشجو(منزل اجاره­ای در قم)
نکته هفتم: با توجه به افزایش سقف وام تحصیلی ویژه دانشجویان متأهل مرد و دارای فرزند ارائه مدارک مربوط به تأهل و شناسنامه فرزندان الزامیست.
نکته هشتم:ضروریست دانشجویان روزانه متقاضی وام مسکن که در خوابگاههای دانشگاه سکونت دارند، فرم درخواست وام خود را به تأیید مسئول خوابگاه برسانند.
                                                                                                                                   با تشکر- اموردانشجویی