اخبار امور دانشجویی

تکمیل ظرفیت خوابگاه شاهد
تکمیل ظرفیت خوابگاه شاهد:

دانشجویانی که متقاضی ثبت نام در خوابگاه شاهد هستند
می توانند از روز شنبه مورخ 92/11/26 تا 92/11/28 همراه با مدارک کامل (درج شده در سایت دانشگاه، قسمت خدمات دانشجویی ، اداره امور خوابگاهها، فرم های خوابگاهی) به اداره امور خوابگاهها مراجعه نمایند.

تکمیل ظرفیت خوابگاه شاهد

چهارشنبه بیست و سوم بهمن 1392 ساعت 2:51 ب ظ
اطلاعیه ورزشی
به اطلاع دانشجویان پسر دانشگاه می رساند، کسانی که در رشته ورزشی تکواندو سابقه شرکت در مسابقات دارند و یا دارای مقام هستند، جهت انتخاب در تیم تکواندو دانشگاه هر چه سریع تر خود را به اداره تربیت بدنی دانشگاه معرفی نمایند.

به اطلاع دانشجویان دختر دانشگاه می رساند، کسانی که در رشته ورزشی تنیس روی میز سابقه شرکت در مسابقات دارند و یا دارای مقام هستند، جهت انتخاب در تیم تنیس روی میز دانشگاه هر چه سریع تر خود را به اداره تربیت بدنی دانشگاه معرفی نمایند.

اطلاعیه ورزشی

دوشنبه چهاردهم بهمن 1392 ساعت 1:1 ب ظ
اطلاعیه ورزشی  ویژه دانشجویان دختر
**اطلاعیه ورزشی** ویژه دانشجویان دختر** اطلاعیه ورزشی** ویژه دانشجویان دختر**
به اطلاع   دانشجویان دختر  دانشگاه می رساند اداره تربیت بدنی دانشگاه به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) اقدام به برگزاری یک دوره مسابقات درون دانشگاهی بین دانشجویان دختر در رشته های ورزشی ذیل نموده است.

رشته ورزشی

مخاطبین

تاریخ برگزاری

محل برگزاری

پسر

دختر

آمادگی جسمانی

شنبه 16/12/92- ساعت 20 (8 شب)

دارت

یکشنبه 17/12/92- ساعت 20 (8 شب)

طناب کشی

دوشنبه 18/12/92- ساعت 20 (8 شب)

نمازخانه خوابگاه خواهران

•    قابل ذکر است، دانشجویان جهت شرکت در مسابقات می توانند در زمان مقرر در محل مسابقه حضور یابند و در مسابقه شرکت نمایند.
  •    لازم به ذکر است طناب کشی به صورت تیمی برگزار می شود و تعداد نفرات هر تیم 5 نفر و وزن هر تیم حداکثر 350 کیلوگرم می باشد.

اداره تربیت بدنی

اطلاعیه ورزشی ویژه دانشجویان دختر

دوشنبه چهاردهم بهمن 1392 ساعت 12:23 ق ظ
	به اطلاع دانشجویان پسر دانشگاه می رساند
دامه مسابقات لیگ فوتسال دانشگاه از روز شنبه مورخ 92/11/26 برگزار خواهد شد. ضمناً برنامه هفته ششم و اسامی محرومان متعاقباً اعلام خواهد شد.

به اطلاع دانشجویان پسر دانشگاه می رساند

دوشنبه چهاردهم بهمن 1392 ساعت 12:17 ق ظ
اطلاعیه وام دانشجویی (روزانه و شبانه نیمسال دوم 93-92)
وامهای ویژه دانشجویان روزانه: تحصیلی- مسکن- تغذیه- ضروری- ودیعه مسکن متأهلی- زیارت- استعدادهای درخشان- مواردخاص- تغذیه- بیمه (خدمات درمانی و تکمیلی)
وامهای ویژه دانشجویان نوبت دوم: شهریه – زیارت - بیمه
مهلت اعلام درخواست انواع وام از 1392 الی 92/11/30 می باشد.
مدارک مربوط به تشکیل پرونده وام دانشجویان روزانه و شبانه: ارائه مدارک بند 1 الی 8 برای دانشجویانی که تا بحال سند ضمانت اخذ وام دریافت نکرده اند الزامیست.
1- تکمیل فرم مشخصات متقاضیان وام (این فرم برای دانشجویان روزانه و شبانه جداگانه طراحی شده است.)
2- تکمیل فرم درخواست وام (این فرم برای دانشجویان روزانه و شبانه جداگانه طراحی شده است.)
3- افتتاح و اعلام شماره حساب جوان در بانک تجارت به نام شخص دانشجو (ویژه دانشجویان روزانه)
4- ارائه سند تعهد محضری با ضامن معتبر (شرایط ضامن: کارمند رسمی، پیمانی و یا کارمند بازنشسته به شرط ارائه گواهی کسر از حقوق خطاب به صندوق رفاه دانشجویان)
5- ارائه کپی آخرین حکم کارگزینی و فیش حقوقی ضامن
6- کپی شناسنامه دانشجو
7- کپی کارت ملی دانشجو
8- کپی کارت دانشجویی دانشجویان محترم متوانند جهت دریافت فرمهای مذکور به قسمت رفاه دانشجویی در وب سایت دانشگاه و یا واحد انتشارات دانشگاه مراجعه نمایند.
نکته اول : سندهای ضمانت(در برگهA4)، و در صورت معرفی ضامن واجد شرایط ضمانت و به شرط ارائه مدارک کامل، پذیرفته خواهد شد. نکته دوم : اولویت بررسی درخواستها با متقاضیانی است که با مدارک کامل و در تاریخهای مذکور مراجعه نمایند و درصورت محدودیت اعتبار ثبت درخواستها اولویت بندی خواهد شد.
نکته سوم : درخواست دانشجویانی که از ترمهای گذشته نواقصی در مدارک پرونده آنها وجود داشته باشد بررسی نخواهد شد.
نکته چهارم: (¬مدارک ویژه دانشجویان متأهل) ارائه کپی سند ازدواج - کپی شناسنامه همسر – تعیین وضعیت همسر(تحت تکفل - مشغول بکار – زندگی در شهر دیگر) الزامی است.
نکته پنجم : (مدارک ویژه وام ودیعه مسکن متأهلی) سند تأهل و اجاره نامه رسمی دارای کد رهگیری به نام دانشجو (منزل اجاره ای در قم)
نکته ششم: (مدارک ویژه وام مسکن دانشجویان مجردی که در محل سکونت خانواده نبوده و در خوابگاه نیز سکونت ندارند) : اجاره نامه رسمی دارای کد رهگیری به نام دانشجو (منزل اجاره ای در قم)
نکته هفتم: با توجه به افزایش سقف وام تحصیلی ویژه دانشجویان متأهل مرد و دارای فرزند ارائه مدارک مربوط به تأهل و شناسنامه فرزندان الزامیست.

با تشکر- اموردانشجویی

اطلاعیه وام دانشجویی (روزانه و شبانه نیمسال دوم 93-92)

دوشنبه چهاردهم بهمن 1392 ساعت 11:43 ق ظ