اخبار امور دانشجویی

اطلاعیه مهم  وام تغذیه

اطلاعیه مهم  وام تغذیه ویژه دانشجویان روزانه­

متقاضیان وام تغذیه دانشجویی درصورت دارا بودن شرایط ذیل می­توانند درخواستهای خود را از تاریخ 1391/9/27 الی 91/10/13 به اموردانشجویی دانشگاه ارائه نمایند.

شرایط لازم:

1. ویژه دانشجویان روزانه ساکن خوابگاه:  پنج وعده ناهار و پنج وعده شام (درهفته)
  2. ویژه دانشجویان روزانه  غیر خوابگاهی: 5 وعده ناهار (در هفته)
  3. مبلغ وام  تغذیه عادی : 50 درصد قیمت غذای دانشجویی

متقاضیان محترم می­توانند فرم وام تغذیه را از واحد انتشارات   دریافت نمایند.

تذکر: از پذیرش فرمهای مخدوش، ناقص و ناخوانا معذوریم.

با تشکر- اموردانشجویی

اطلاعیه مهم وام تغذیه

دوشنبه بیست و هفتم آذر 1391 ساعت 0:0 ق ظ
اولین دوره انتخابات شورای صنفی

به اطلاع دانشجویان محترم می رساند اولین دوره انتخابات شورای صنفی-رفاهی دانشگاه صنعتی قم به همت معاونت دانشجویی دانشگاه، در تاریخ 28 آذر ماه 91 برگزار می گردد.

شورای صنفی-رفاهی به منظور تقویت مشارکت دانشجویان در تصمیم سازی، برنامه ریزی و نظارت بر نحوه ارائه خدمات به کلیه دانشجویان، تشکیل می شود.

مهم ترین وظایف و محدوده فعالیتهای شورای صنفی-رفاهی موارد زیر می باشد:

1. امور خدماتی و رفاهی از قبیل امور فروشگاه، انتشارات، ایاب و ذهاب، وامها، مرکز درمانی، امور ورزشی، انفورماتیک، کتابخانه، تغذیه، خوابگاه، بهداشت عمومی و تجهیزات و لوازم نمازخانه با هماهنگی نهاد مربوطه و...
  2. کمک به شناسایی دانشجویان متقاضی واجد شرایط بهره مندی از خدمات رفاهی
  3. برگزاری جلسات پرسش و پاسخ دانشجویان برای تبادل نظر با مسئولین در محدوده وظایف تعریف شده

از کلیه دانشجویان عزیز تقاضا می شود در انتخابات شرکت فعال داشته باشند تا شاهد شکل گیری شورای صنفی-رفاهی قوی برای همکاری در رفع مشکلات صنفی دانشجویان باشیم.

اولین دوره انتخابات شورای صنفی

شنبه بیست و پنجم آذر 1391 ساعت 0:0 ق ظ