اخبار امور دانشجویی

قابل توجه دانشجویان متقاضی استفاده از خوابگاه در نیمسال اول 93-92

چهارشنبه سیزدهم شهریور 1392 ساعت 2:20 ب ظ
زمان ثبت نام خوابگاه، از تاریخ 92/06/16 لغایت 92/06/25 می باشد.....

قابل توجه دانشجویان متقاضی استفاده از خوابگاه در نیمسال اول 93-92

زمان ثبت نام خوابگاه،  از تاریخ 92/06/16  لغایت 92/06/25 می باشد.

الف: مراحــل ثبت نام:

1- دانلود و پرینت و تکمیل فرم های مشخصات دانشجو و تعهد نامه از سایت دانشگاه صنعتی قم، قسمت اداره امور خوابگاهها، بخش فرم های خوابگاه توسط دانشجویان جدیدالورود(بر اساس ظرفیت خوابگاه)  و تکمیل فرم تقاضای اسکان در خوابگاه توسط دانشجویان قدیمی

2- دانلود و پرینت فرم معرفی به خوابگاه و تکمیل و تحویل آن به اداره آموزش جهت تأیید ثبت نام

3- مراجعه به اداره امور خوابگاه ها به همراه فرم تأیید شده

4- در صورت موافقت اداره امور خوابگاه ها، واریز هزینه اسکان در خوابگاه به شماره حساب  2178983501000   و ودیعه اسکان به شماره حساب 0107974621008 بانک ملی، دانشگاه صنعتی قم:

4- تحویل رسیدهای واریزی هزینه اسکان و ودیعه به همراه فرم معرفی، به امور مالی جهت تأیید نهایی

5-  تحویل فرم تکمیل شده امور مالی به اداره امور خوابگاههاو دریافت کارت خوابگاه و معرفی نامه به خوابگاه

ب: مدارک لازم برای تشکیل پرونده خوابگاهی برای دانشجویان جدیدالورود(درصورت وجود ظرفیت):

1- کپی تمام صفحات شناسنامه و کپی کارت ملی ( پشت و رو)

2-چهار قطعه عکس

3- کپی برابر اصل سند یا اجاره نامه منزل یا یکی از فیشهای آب، برق، گاز، تلفن

*تذکـر:

1. اسکان دانشجویان جدیدالورود بر اساس اولویتهای تعیین شده از طرف اداره امور خوابگاهها صورت می گیرد. لذا قبل از واریز وجه حتماً در مورد وجود ظرفیت با اداره امور خوابگاهها هماهنگ شود.
  2. با توجه به محدودیت ظرفیت خوابگاه، اسکان دانشجویان بر اساس اولویت زمان مراجعه بوده و در صورت تکمیل ظرفیت خوابگاه، ثبت نام متوقف خواهد شد.
  3. در صورت مراجعه پس از مهلت تعیین شده و وجود ظرفیت خوابگاه، مبلغ هزینه اسکان شامل 10درصد جریمه خواهد شد.
  4.     دانشجویانی که متقاضی اسکان موقت(یک شب در هفته) هستند می توانند کل هزینه اسکان در طول ترم را در ابتدای ترم واریز کنند. در این صورت شامل 20درصد تخفیف خواهند شد.
  5.  جهت اطلاع از هزینه های اسکان دائم و موقت به اداره امور خوابگاه ها مراجعه شود.

اداره امور خوابگاه ها