اخبار امور دانشجویی

اطلاعیه وام های دانشجویی نیمسال اول 1403-1402

دوشنبه یکم آبان 1402 ساعت 12:2 ق ظ
اطلاعیه وام های دانشجویی نیمسال اول  1403-1402

جدول مبالغ و زمانبندی اعطای وامهای دانشجویی نیمسال اول 1403-1402 دانشگاه صنعتی قم

نوع وام

تعداد جمعیت/نوع وام/ مقاطع تحصیلی

حداکثر مبلغ

(میلیون تومان)

تاریخ شروع درخواست توسط دانشجو

تاریخ پایان درخواست توسط دانشجو

مدارک خاص هر نوع وام علاوه بر سند تعهد نامه محضری

ودیعه مسکن متآهلی

شهرهای با جمعیت 500 هزار نفر و کمتر

30

1402/08/01

1402/08/15

اسکن و الصاق تصویر عقد­نامه و اجاره­نامه با کدرهگیری در سامانه خدمات یکپارچه صندوق­رفاه

اجاره نامه بایستی از لحاظ مکانی در شهر محل تحصیل یا محل سکونت دانشجو باشد.

شهرهای با جمعیت  بیش از500 هزار نفر

50

کلان شهر تهران

70

ضروری

ازدواج

1402/08/01

1402/08/15

اسکن و الصاق تصویر عقد­نامه در سامانه خدمات یکپارچه صندوق­رفاه (حداکثر تا 18 ماه پس از تاریخ عقد قابل ثبت درخواست خواهد بود)

برای دانشجوی مجردی که در طول تحصیل برای اولین بار ازدواج می­نماید.

تولد فرزند

اسکن و الصاق تصویر شناسنامه فرزند در سامانه خدمات یکپارچه صندوق رفاه

به ازای هر فرزند (حداکثر تا 9 ماه بعد از تولد فرزند)

1-خرید اقلام کمک آموزشی (لپ تاپ، موبایل، قلم نوری و ...)

2- دانشجویان حادثه دیده در سوانح و تصادفات (جرحی)

3- دانشجو و یا یکی از اعضاء تحت تکفل وی که مبتلا به بیماریهای خاص و پر هزینه است.

4-دانشجویان توان خواه

5-حوادث و بلایای طبیعی (دانشجویان حادثه دیده از بلایای طبیعی)

6-فوت پدر، مادر، همسر یا فرزند دانشجو

اسکن و الصاق تصویر فاکتور خرید به نام دانشجو با مهر فروشگاه، شماره و تاریخ خرید

مهلت ارائه مستندات، اسناد مالی و پزشکی و ... و اعتبار آن برای دریافت این رویداد حداکثر تا 9 ماه پس از وقوع این رویدادها میسر بوده و صرفا در دوره اشتغال به تحصیل دانشجو قابل قبول می باشد.

ارائه مستندات هر یک از این رویدادها طبق ماده 4، آیین نامه پرداخت و بازپرداخت وامهای دانشجویی

تحصیلی

کاردانی، کارشناسی (پیوسته و نا پیوسته)

3

1402/08/16 1402/08/30
-اسکن و الصاق کارنامه برای تمامی انواع وام­های تحصیلی الزامی است
- اسکن و الصاق عقدنامه در سامانه یکپارچه برای دانشجویان متآهل متقاضی وام تحصیلی نیز الزامی است.
- اسکن و الصاق نامه تایید معاونت دانشجویی مبنی بر سکونت در خوابگاههای غیر دولتی و انتخاب گزینه ویژگی خاص در هنگام ثبت درخواست در سامانه خدمات یکپارچه، برای دانشجویان مجرد ساکن این خوابگاهها جهت دریافت وام تحصیلی به مقدار 50% بیشتر از سایر دانشجویان نیز الزامی است.
کارشناسی ارشد (پیوسته و نا پیوسته)، دکترای حرفه­ای
5
دکتری تخصصی (پیوسته و ناپیوسته)، دکتری مستقیم و دستیاری
7

مراحل ثبت درخواست وام و تشکیل پرونده (ویژه دانشجویانی که برای اولین بار تصمیم به اخذ وام دارند)  :

الف:  ثبت نام و ایجاد مقطع جدید در سامانه­ ي خدمات یکپارچه صندوق­ رفاه دانشجویان به آدرس www.swf.ir/fa

(نحوه ورود به سامانه، آیین ­نامه پرداخت و بازپرداخت وامهای دانشجویی در سامانه فوق قابل ملاحظه می باشد.)

ب: الصاق مدارک مربوط به سند تعهد محضری به همراه الصاق مدارک استخدامی ضامن یا ضامنین

ج:  ثبت شماره حساب و شماره شبای بانک تجارت (به نام دانشجو)

د:  تحویل اصل سند تعهدنامه محضری بعلاوه مدارک ضامن یا ضامنین به اداره رفاه دانشگاه

ه: ثبت درخواست وام در سامانه فوق توسط دانشجو به انضمام الصاق مدارک مربوط به هر نوع وام (بعنوام مثال: برای ثبت وام ضروری ازدواج الصاق تصویر عقد نامه، برای ثبت وام تحصیلی الصاق کارنامه و نامه سکونت در خوابگاه غیردولتی، برای وام ودیعه مسکن متآهلی الصاق عقدنامه و اجاره نامه الزامی است.)

و: تأیید درخواست وام توسط اداره رفاه درصورت صحت مدارك و تأمین اعتبار­­، قابل بررسی می­باشد.

اقدامات دانشجویان ورودي جدید که داراي پرونده وام در سامانه جامع صندوق­رفاه در مقاطع قبلی می­باشند:

الف: پس از ورود به پرتال دانشجویی از طریق سامانه خدمات یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان نسبت به ایجاد مقطع جدید اقدام نمایند.

ب:  در صورتی که در مقطع تحصیلی قبلی دفترچه قسط براي وامهاي اخذ شده در مقطع قبل صادر شده باشد­، وارد بخش اطلاعات دانشجو شده مقطع تحصیلی جدید را ایجاد و درخواست وام را ثبت می­نمایند.

ج: سند ضمانت مقطع قبلی درصورتیکه مربوط به سالهای قبل از سال 99 باشد قابل قبول در مقطع جدید نبوده و نیاز به تنظیم سند تعهد محضری جدید (طبق فرمت مشخص فعلی) می باشد.

د: تماس با اداره رفاه دانشگاه جهت پیگیري تایید ثبت درخواست وام در مقطع جدید (ضروریست مدارك ضمانت و کفایت ضامنین توسط کارشناس مربوطه بررسی و تأیید شود)

مدارك لازم جهت ارائه به اداره رفاه دانشگاه به منظور تشکیل پرونده وام دانشجویی:

الف ارائه اصل سند تعهدنامه دانشجویی، ثبت شده در یکی از دفاتر محضر اسناد رسمی کشور

شرایط شغلی ضامن یا ضامنین: کارمندان رسمی یا پیمانی دولت، کارمندان قردادی دولت با 5 سال سابقه و داشتن کد شناسه کارمندی و بازنشستگان (جهت آگاهی از شرایط و مدارك ضمامن یا ضامنین به ماده 11 و 12 آیین نامه پرداخت و بازپرداخت وامهاي دانشجویی مراجعه فرمایید.)

ب: ارائه شماره حساب و کد شبا بانک تجارت به نام دانشجوي متقاضی اخذ وام دانشجویی (ویژه دانشجویان روزانه)

جارائه گواهی کسر از حقوق خطاب به « صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» به مبلغ 120 میلیون تومان صرفاً برای دانشجویانی که مجموع وامهای دریافتی آنها بیش از 120 میلیون تومان می­گردد.

د:  تصویر آخرین حکم استخدامی ضامن یا ضامنین

تذکر : لازم است سند تعهد­نامه دانشجویی مطابق با پیش ­نویس اعلام شده از سوي صندوق رفاه در یکی از دفاتر اسناد رسمی به طور دقیق و خوانا تنظیم شود و به ثبت برسد. بدیهی است در صورت عدم مطابقت سند تعهد ارایه شده با مفاد سند اعلام شده می بایست براي دریافت وام­، سند تعهد محضري مجدد تنظیم گردد.

پیشنهاد می­شود دانشجویان محترم طی تماس با دانشگاه شرایط شغلی ضامن یا ضامنین را با کارشناس مربوطه مطرح و درصورت تأیید، جهت تنظیم سند ضمانت اقدام نمایند.

تذکر: متعهدله این سند صرفاً صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوري بوده و مشخصات آن قابل تغییر نیست.

تذکر:  آیین نامه­ ي مربوطه و جدول مبالغ وامها و سایر اطلاعات از قسمت رفاه دانشجویی در صفحه اصلی وب سایت دانشگاه و سامانه خدمات یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان قابل دریافت می باشد.

تماس با اداره رفاه دانشگاه (خانم سوهانیان) : 02536169411