اخبار امور دانشجویی

هیئت رئیسه دانشگاه از خوابگاه خواهران بازدید كردند

سه شنبه پانزدهم اسفند 1391 ساعت 0:0 ق ظ
به نقل از روابط عمومی دانشگاه :دكتر مشكوه السادات ریاست محترم دانشگاه،دكتر قنبری معاون دانشجویی و جناب آقای مهندس نصیری مشاور دانشگاه و سركار خانم مهندس رضایی كارشناس امور خوابگاه ها ،روز سه شنبه 91/12/8 از ساعت 9 الی 11 از خوابگاه حضرت معصومه(س) بازدید كردند.

هیئت رئیسه دانشگاه از خوابگاه خواهران بازدید كردند

به نقل از روابط عمومی دانشگاه :دكتر مشكوه السادات ریاست محترم دانشگاه،دكتر قنبری معاون دانشجویی و جناب آقای مهندس نصیری مشاور دانشگاه و سركار خانم  مهندس رضایی كارشناس امور خوابگاه ها ،روز سه شنبه 91/12/8 از ساعت 9 الی 11 از خوابگاه حضرت معصومه(س) بازدید كردند.

دكتر مشكوه السادات در این بازدید اظهار داشتند:با توجه به اینكه دانشگاه مركز تولید علم است،بر خود واجب می دانیم كه با تمام توان امكانات آموزشی و رفاهی دانشجویان را مهیا كنیم. از جمله برنامه  ریزی های آتی انجام شده برای خوابگاه ها تكمیل تجهیزات ورزشی و تهیه كتب مورد نیاز دانشجویان در كتابخانه اتاق فرهنگی می باشد.