اخبار امور دانشجویی

راه اندازی اتاق مشاوره در خوابگاه دانشجویی خواهران

سه شنبه پنجم دی 1391 ساعت 0:0 ق ظ

همه ما غالباً در معرض مشکلات و مسائلی قرار می‌گیریم که به دلیل محدود بودن دانش و تجربیاتمان به همفکری با دیگران نیاز پیدا می‌کنیم. می‌دانید که حتی با ثبات‌ترین افراد نیز گاهی از بحرانهای عاطفی مصون نیستند. تحولات و تغییراتی که در زندگی رخ می‌دهد. مانند قبولی در دانشگاه، ازدواج، دور شدن از خانواده و دوستان، بیماری و از دست دادن آنهایی که دوستشان داریم. گاهی ما را دچار اضطراب، تردید، نگرانی، تعارض و حتی بحران می‌سازد.لازم به ذکر است هنگام سازش با محیطی جدید و تجربه‌ای نو، داشتن احساسات فوق تا حد طبیعی است اما اگر این احساسات منفی از حد طبیعی بیشتر شود، می‌تواند باعث کاهش تمرکز آرامش و سلامت جسم و روان گردد.

در همین راستا و طبق فرمایش امام علی (ع)  كه می فرمایند: هیچ پشتیبانی همچون مشاوره نیست. اداره خوابگاه خواهران زیر نظر معاونت دانشجویی با همكاری مجدانه سركار خانم ملاتقی اقدام به تشكیل اتاق مشاوره جهت استفاده دانشجویان نموده است. در این اتاق دانشجویان از یك مشاور متخصص و یك مددكار اجتماعی مجرب بهره خواهند برد.

در زیر به برخی از توانایی مشاور و مددكار اشاره می شود:

1- توانایی تجزیه و تحلیل و شناخت مسائل و مشکلات و استنتاج مطالب .
2- برخورداری از فکر خلاق و نوآور .
3- توانایی برای تجربه کردن یا احساس نمودن همه هیجانات آدمی نظیر غم، امید ، احساس خوشبختی ، صمیمیت .
4- توانایی سخن گفتن در جمع و ایراد سخنرانی در حضور دیگران .
5- توانایی تصمیم گیری در مواقع بحران .
6- توانایی تحمل انتقاد ، تحقیر، خشم و بی اعتنایی مددجو .
7- توانایی ایجاد ارتباط مناسب با دیگران و بیان منظور و مطالب خود به طرف مقابل.