اخبار امور دانشجویی

طرح پایش سلامت جسمی و روانشناختی

یکشنبه پنجم مهر 1394 ساعت 10:25 ق ظ
طرح پایش سلامت جسم وروان ویژه دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی قم از تاریخ 94/7/5 لغایت 94/7/22 از ساعت 8:30 الی 13 به اجرا در می­ آید.
با توجه به تاکید مرکز مشاوره وزارت علوم بر انجام طرح پایش، این بخش به عنوان یکی از مراحل ثبت­ نام دانشجویان ورودی جدید تلقی شده و مراجعه همه دانشجویان ورودی 94 برای شرکت در طرح پایش سلامت الزامی است.
این مرکز با توجه به تکمیل پرونده و ارائه تاریخ پذیرش مشخص شده برای هردانشجو در روزهای ثبت­ نام، کار پایش سلامت دانشجویان را انجام خواهند داد.
هدف از برگزاری این طرح بدست آوردن یک خط پایه از سلامت دانشجویان و همچنین پیگیری مشکلات دانشجویان تا زمان بر طرف شدن آن است.
دانشجویان گرامی توجه کنند که ارائه کارت دانشجویی و ثبت­نام ترم آینده منوط به انجام این طرح می­ باشد.