اخبار امور دانشجویی

اولین جلسه شورای صنفی و رفاهی دانشگاه برگزار شد.

یکشنبه هفتم دی 1393 ساعت 1:38 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : اولین جلسه شورای صنفی با حضور دکتر کریمی معاونت دانشجویی و اعضای اصلی این شورا روز شنبه 93/10/6برگزار شد.
در این جلسه دکتر کریمی شورای صنفی را بازوی کمکی دانشگاه دانست و افزود: با تقسیم کار و تشکیل کمیته های مختلف هر چه بهتر می توان دیدگاه ها و مطالبات دانشجویان را بررسی نمود و جهت پیگری آنها برنامه ریزی های لازمه را انجام داد. همچنین مسئولین دانشگاه نیز با اختصاص بودجه به شورای صنفی و رفاهی و برگزاری جلسات ماهانه از فعالیت ها و برنامه های این شورا حمایت می کند.
معاون دانشجویی به افزایش شور و نشاط دانشجویان تاکید کرد و بیان داشت: به منظور افزایش نشاط بین دانشجویان شطرنج و بلیت استخر نیم بها در اختیار دانشجویان قرار گرفته و همچنین وسایل ورزشی جدیدی چون میز تنیس ،فوتبال دستی و تور والیبال هم خریداری شده است که به زودی مورد استفاده دانشجویان قرار خواهد گرفت.
در پایان نیز طی برگزاری انتخاباتی آقای محمد موسوی به عنوان دبیر شورای صنفی و رفاهی دانشگاه انتخاب شد.