اخبار امور دانشجویی

شنبه بیست و سوم آذر 1392 ساعت 3:25 ب ظ
لغو شدن مسابقات لیگ فوتسال
لغو شدن مسابقات لیگ فوتسال به دلیل نزدیک شدن به ایام امتحانات

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند به دلیل نزدیک شدن به ایام امتحانات، ادامه مسابقات لیگ فوتسال دانشگاه به بعد از امتحانات موکول   می شود

لغو شدن مسابقات لیگ فوتسال

سه شنبه نوزدهم آذر 1392 ساعت 9:27 ق ظ
 مسابقات درون دانشگاهی
" مسابقات درون دانشگاهی "

اداره تربیت بدنی دانشگاه به مناسبت روز دانشجو اقدام به برگزاری یک دوره مسابقات درون دانشگاهی در رشته های ورزشی ذیل نموده است.
رشته های ورزشی ویژه برادران:   آمادگی جسمانی - روپایی- دارت

دختر

آمادگی جسمانی

P

یكشنبه 24/9/92- ساعت 20 (8 شب)

نمازخانه خوابگاه خواهران

دارت

P

دوشنبه 25/9/92- ساعت 20 (8 شب)

نمازخانه خوابگاه خواهران

قابل ذکر است، دانشجویان جهت شرکت در مسابقات می توانند در زمان مقرر در محل مسابقه حضور یابند و در مسابقه شرکت نمایند.

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه

مسابقات درون دانشگاهی

دوشنبه هجدهم آذر 1392 ساعت 11:50 ق ظ
بلیط های استخر نیم بهاء
" بلیط های استخر نیم بهاء"

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند اداره تربیت بدنی دانشگاه اقدام به توزیع بلیط های استخر نیم بهاءکرده است.دانشجویان می توانند جهت دریافت بلیط به آقای پایمزد و یا سرکار خانم رضایی (دفتر معاونت دانشجویی) مراجعه نمایند.

مدیریت تربیت بدنی

بلیط های استخر نیم بهاء

دوشنبه هجدهم آذر 1392 ساعت 10:18 ق ظ
 روز دانشجو گرامی باد
حمد و سپاس بیکران به درگاه قادر متعال که موهبت بی بدیل علم و معرفت را به عنوان کلید اصلی کشف رازهای پیچیده هستی و نهایتاً وسیله ای برای تقرب هر چه بیشتر انسان به جوار ملکوتی اش به بندگان خود هدیه فرمود.

(دانشجو امید آینده و ذخیره حیاتی کشور است).
مقام معظم رهبری(مدظله العالی)

16 آذر روز تأکید بر نقش بی مانند مجاهدت در راه کسب علم و دانش، در کنار تقویت ایمان دینی و بصیرت سیاسی، در راه پیشرفت مادی و معنوی کشور گرامی باد.

روز دانشجو، روزی که نماد روحیه خروشان جنبش دانشجویی و مظهر استکبار ستیزی، پایداری، استقلال و آزادی است را، به همه ی دانشجویانی که طالبان معرفت و علم و جویندگان همه ی خوبیها هستند، تبریک می گوئیم.

روز دانشجو گرامی باد

شنبه شانزدهم آذر 1392 ساعت 2:29 ب ظ
نتایج دومین دوره انتخابات شورای صنفی رفاهی دانشجویی
(دومین دوره انتخابات شورای صنفی-رفاهی دانشگاه صنعتی قم)

به نقل از روابط عمومی دانشگاه :دومین دوره انتخابات شورای صنفی-رفاهی دانشگاه صنعتی قم با حضور هشت نفر كاندیدا و سیصد و پنجاه نفر شركت كننده روز دوشنبه 92/9/4 از ساعت 9 الی 17 برگزار شد.
بر اساس شمارش آرا با حضورآقایان دكتر راستی،رئیس كمیته اجرایی و غلامعلی خلیلیان رئیس كمیته نظارت ،سید فاضل سلیمانی با 174 رای نفر اول ،مهوش خلیلی با 139 رای نفر دوم و علیرضا وارسته با 58 رای نفر سوم این انتخابات می باشد.
شایان ذكر است از جمله فعالیت های این سه نماینده برنامه ریزی و نظارت بر ارائه خدمات به دانشجویان می باشد.

دومین دوره انتخابات شورای صنفی رفاهی دانشجویی دانشگاه صنعتی قم در روز 2 شنبه مورخ 92/9/4 برگزار گردید و نتیجه آراء به شرح ذیل می باشد:

نام کاندیدا

تعداد رای

درصد کل

سید فاضل سلیمانی

مهوش خلیلی

علیرضا وارسته

محسن خوشنویسان

محمد بیگ زند

محمدامین تائبی

جواد رشوند

علی بیابی

دومین دوره انتخابات شورای صنفی رفاهی دانشگاه
دومین دوره انتخابات شورای صنفی رفاهی دانشگاه صنعتی قم روز 2 شنبه 4 آذرماه در محل سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار خواهد شد. از عموم دانشجویان دعوت می شود در این انتخابات شرکت نمایید.

نامزدهای انتخاباتی: 1- علی بیابی 2-محمد بیگ زند 3-محمد امین تائبی 4-مهوش خلیلی 5- محسن خوشنویسان 6-جواد رشوند 7-سید فاضل سلیمانی 8- علیرضا وارسته