اخبار امور فرهنگی

نشست اعضای هیات نظارت بر تشکل‌های اسلامی با اعضای انجمن اسلامی دانشگاه

پنجشنبه نهم اردیبهشت 1400 ساعت 11:27 ب ظ
نشست اعضای هیات نظارت بر تشکل‌های اسلامی با اعضای انجمن اسلامی دانشگاه

نشست صمیمانه اعضای محترم هیات نظارت بر تشکل‌های اسلامی دانشگاه با اعضای محترم تشکل انجمن اسلامی دانشگاه روز سه‌شنبه 7 اردیبهشت 1400 ساعت 19 مصادف با شب ولادت کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی علیه‌السلام بصورت مجازی برگزار شد. در این مراسم اعضای هیات نظارت، ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت اعضای محترم دوره قبل تشکل انجمن اسلامی، به اعضای جدید تبریک گفتند و خواستار فعالیت جدی‌تر تشکل در عرصه‌های سیاسی و فرهنگی شدند. در این جلسه دکتر رضائی‌نور ریاست محترم دانشگاه ضمن اشاره به موفقیت‌ها و دستاوردهای دانشگاه در سالی که گذشت، همکاری و همراهی بیشتر تشکل‌ها اسلامی دانشگاه در توسعه فضای سیاسی دانشگاه و کمک به رشد و پیشرفت دانشگاه را خواستار شدند. با توجه به شرایط حاکم بر جامعه، تلاش تشکل‌های اسلامی جهت مشارکت حداکثری دانشجویان و دانشگاهیان در انتخابات پیش رو از دیگر موضوعاتی بود که مورد تاکید قرار گرفت. در ادامه حضرت حجت الاسلام و المسلمین دکتر قربانی مبین رئیس محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه از هم‌افزایی فعالیت‌های تشکل‌های اسلامی دانشگاه تقدیر نمودند و خواستار استفاده از فرصت فضای مجازی برای گسترش دامنه فعالیت‌های تشکل‌ها در سطح ملی و بین‌المللی و حضور فعالانه‌تر در فضای مجازی برای تقویت مشارکت در انتخابات شدند. همچنین حضرت حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسینی نماینده محترم وزیر در هیات نظارت بر تشکل‌های اسلامی دانشگاه نیز خواستار توسعه اندیشه سیاسی در دانشگاه و بین دانشجویان عزیز شدند و بر انجام فعالیت‌های مشترک تشکل‌های اسلامی در مناسبت‌های ملی و مذهبی تاکید نمودند. در این مراسم آقای احمدیان دبیر تشکل انجمن اسلامی ضمن معرفی اعضای جدید تشکل و تشکر از اعضای هیات نظارت به خاطر برگزاری این جلسه، به برخی از برنامه‌های در دست اقدام، از جمله برگزاری مسابقه، انتشار شماره جدید نشریه سحر و برنامه مناظره با دیگر تشکل‌ها به منظور پرشور شدن فضای انتخابات پیش رو اشاره کردند. در ادامه نیز دیگر اعضای محترم انجمن اسلامی نقطه‌نظرات خود را با اعضای محترم هیات نظارت مطرح نمودند و جلسه در آستانه اذان مغرب با آرزوی قبولی طاعات و عبادات و تبریک مجدد ولادت با سعادت کریم اهل بیت علیه‌السلام پایان یافت.
...
✅ معاونت دانشجویی و فرهنگی
📰 اخبار فرهنگی را از طریق آدرس زیر دنبال کنید: