اخبار امور فرهنگی

پدیده ابر رسانی و کاربرد آن در صنعت

سه شنبه بیست و چهارم فروردین 1400 ساعت 9:49 ب ظ
پدیده ابر رسانی و کاربرد آن در صنعت
انجمن علمي فيزيك مهندسي دانشگاه صنعتي قم با همکاری پنج انجمن علمی از دانشگاه های خوارزمی ،الزهراء،تبریز،دامغان، مازندران وبینار پدیده ابررسانایی و کاربرد آن در صنعت را با تدريس محمد حسين علي اصغرنژاد دانشجوي فزيك مهندسي گرايش حالت جامد و پژوهشگر حوزه رباتيك در تاريخ پانزدهم فروردين ماه در بستر مجازي ادوب كانكت برگزار نمودند.
پديده ابررسانايي حوزه مورد پژوهش براي دانشمندان و محققان حوزه فيزيك ماده چگال مي باشد كه تا به امروز پيشرفت چشمگيري براي دستيابي به ابررساناهاي نزديك به دماي اتاق شده است.
سرفصل های ارائه شده در وبینار:
1-رسانش در فلزات
2- مقاومت صفر
3-اثر مایسنر اکسنفلد
4-نظریه ابررسانایی BCS
5-کاربرد ابررسانا در سیستمهای الکتریکی
شرکت کنندگان از مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری در رشته های فیزیک ، شیمی فیزیک، مهندسی برق، فیزیک مهندسی ، مهندسي مواد ، مهندسي مكانيك و از دانشگاه های تهران ،شریف، شهید بهشتی، صنعتی شیراز، مازندران،خوارزمی، الزهراء ، دامغان، تبریز،شاهد،صنعتی قم،سمنان،غیر انتفاعی خیام، کاشان،کردستان،تربیت مدرس،بوئین زهرا،فردوسی مشهد،فنی و مهندسی اسفراین،اراک،آزاد علوم تحقیقات تهران،صنعتی اصفهان،امیرکبیر،خواجه نصیرالدین طوسی،آزاد واحد بوشهر،پیام نور اهواز،شرکت کردند.

...
✅ معاونت دانشجویی و فرهنگی
📰 اخبار فرهنگی را از طریق آدرس زیر دنبال کنید: