اخبار امور فرهنگی

ششمین یادواره سراسری بوی سیب حرم، سوگواره فرهنگی هنری اباعبدلله الحسین (ع) (ویژه دانشگاهیان سراسر کشور)

یکشنبه شانزدهم شهریور 1399 ساعت 10:1 ق ظ
ششمین یادواره سراسری بوی سیب حرم،  سوگواره فرهنگی هنری اباعبدلله الحسین (ع)  (ویژه دانشگاهیان سراسر کشور)

گاه شمار جشنواره:

- اعلام فراخوان: 4 شهریورماه 1399

- ثبت نام و دریافت آثار: 10 شهریورماه الی 31 شهریورماه 1399

شرایط و نحوه‌ی ارسال آثار در هر بخش

شرایط عمومی

1. ثبت نام، تقاضای شرکت و ارسال تصویر آثار، فقط از طریق سامانه یادواره توسط دانشگاه شیراز امکان پذیر است.
  2. متقاضیان همراه فایل ها، یک متن نوشتاری (Statement) را برای تشریح و تبیین ایده و اثر خود ارسال کنند.
  3. این نوشتار می بایست حداکثر ۱۰۰ کلمه باشد.
  4. ارسال یک قطعه عکس پرسنلی از متقاضی تا حداکثر یک مگابایت الزامی می باشد.
  5. ارائه‌ی شناسنامه اثر شامل نام و نام خانوادگی صاحب اثر، نام اثر، رشته و … الزامی است و نباید مستقیماً بر روی اثر نوشته شده باشد.
  6. جهت ثبت نام ، تکمیل فرم شرکت و دریافت کد رهگیری به سایت booyesibeharam.ir مراجعه نمائید.
  7. در صورت بروز هر نوع مشکل در ارسال آثار به آدرس سایت فوق می توانید آثار خود را به آدرس shirazu.ac@gmail.com   ایمیل نمایید.
  8. در آثاری که به صورت فیلم یا کلیپ می باشد؛ به دبیرخانه مرکزی واقع در شیراز، معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز، طبقه سوم، دفتر مدیریت فرهنگی دانشگاه شیراز (دبیرخانه یادواره بوی سیب حرم) به صورت DVD و در سه نسخه با کیفیت بالا و یا به آدرس ایمیل فوق به صورت Google Drive   ارسال نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توان به آدرس http://farhangi.shirazu.ac.ir/festival/ مراجعه نمود.