اخبار دانشکده مهندسی مکانیک

معرفی پژوهشگران برتر سال 1399 دانشکده مهندسی مکانیک..

سه شنبه نهم دی 1399 ساعت 8:25 ق ظ
معرفی پژوهشگران برتر سال 1399 دانشکده مهندسی مکانیک..
در هفته پژوهش پژوهشگران سال 1399 معرفی و از آنان تجلیل شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قم ،در ویژه برنامه ای که  روز دوشنبه  تاریخ 1399/09/24 بصورت مجازی برگزارگردید پژوهشگران برتر دانشکده ها معرفی و از آنان تجلیل بعمل آمد.
در این ویژه برنامه ابتداء دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم با تبریک هفته پژوهش از فعالان عرصه تحقق و پژوهش قدردانی نمود.ایشان با اشاره به رشد شاخص های کمی و کیفی دانشگاه در این عرصه آن را نتیجه زحمات اساتید جوان و نخبه دانشگاه دانست و ابراز امیدواری نمود با استمرار این تلاش ها بتوانیم دانشگاه صنعتی قم را بعنوان دانشگاهی پژوهش محور به جایگاه واقعی خود برسانیم.
در ادامه این برنامه دکتر قربانی مبین مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و دکتر قنبری معاون آموزش دانشگاه نیز از نگاه جهادی اساتید به پژوهش تجلیل نموده و کسب رتبه برتر را به منتخبین تبریک گفتند. درادامه پژوهشگران برتر دانشگاه در سال 99 به شرح ذیل اعلام گردید:
پژوهشگران برگزیده دانشکده مهندسی مکانیک
رتبه اول :  دکتر مهدی سلیمانی
رتبه دوم:  دکتر مصطفی طالبی
رتبه سوم:  دکتر مجید محمدی

پژوهشگر برگزیده دانشجویی:
 داود حاجی تقی طهرانی

لازم به ذکر است که در این ویژه برنامه از پژوهشگران برتر سال 99 استانی؛ دکتر مهدی سلیمانی از دانشکده مکانیک، دانشگاه صنعتی قم تجلیل شد.