اخبار دانشکده مهندسی مکانیک

ارتقا مرتبه علمی

سه شنبه سی و یکم اردیبهشت 1398 ساعت 2:37 ب ظ
درخشش دانشجویان مهندسی انرژی در اولین رویداد تخصصی و چالش ‏محور در حوزه‌ی آب، انرژی و محیط زیست
طرح آب شیرین کن های خورشیدی مجهز به پمپ خلا،نانوذرات و انرژی زمین گرمایی دانشجویان دانشگاه صنعتی قم در مسابقه طرح ها و ایده های آب محیط زیست و انرژی (آما) پژوهشکده علوم و فناوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف از میان 50 طرح مقام دوم را کسب نمود.
مرکز نوآوری و فناوری آب، محیط زیست و انرژی (آما) با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و پژوهشکده‌ علوم و فناوری انرژی دانشگاه شریف، اولین رویداد تخصصی و چالش ‏محور در حوزه‌ی آب، انرژی و محیط زیست را در اردیبهشت ماه سال 1398 برگزار شد .
در این رویداد ، تیم چهار نفره دانشگاه صنعتی قم به سرپرستی دکتر مجید محمدی و با حضور  آقایان محمدعلی امیرگان، سعید مرادزاده و سیدمحمدحسن میرباقری از  دانشجویان مهندسی انرژی  دانشگاه صنعتی قم ، با ایده «آب شیرین کن خورشیدی مجهز به پمپ خلا و انرژی زمین گرمایی» در این رویداد شرکت کردند.  این تیم پس از ارائه شفاهی طرح در مرکز نوآوری و فناوری آب، محیط‏ زیست و انرژی (آما) در حضور داوران مسابقه و شرکت کنندگان، موفق به کسب مقام دوم در میان ایده های برگزیده و حضور در مرحله ی پیش شتاب دهی دانشگاه شریف برای آموزش در دوره های کسب و کار ایده، جهت تکمیل جنبه اقتصادی وساخت طرح خود شدند.
شایان ذکر است رویداد مرکز نوآوری و فناوری آب، محیط ‏زیست و انرژی به صورت تخصصی و بر مبنای برخی از چالش‏ های اساسی کشور از جمله چالش هوشمندسازی و بهینه سازی انرژی در ساختمان، چالش مدیریت، تفکیک و بازیافت پسماند، چالش پیک برق سرمایشی در تابستان و چالش مدیریت، تصفیه و بازگردانی آب های فرآیندی و پساب برگزار شده است.
این مسابقه برخلاف دیگر رویدادهای استارت‏آپ ویکند موضوعات و زمینه‏ های آن مشخص بوده است و تیم‏ ها زمان دوماهه جهت  شکل‏ دهی طرح و ایده خود و استفاده از آموزش ‏های اولیه در راستای توسعه کسب و کار در اختیار دارند.
 در این رویداد سعی شده است، ذینفعان و تاثیرگذاران سطوح مختلف اکوسیستم کارآفرینی حوزه ‏‏های آب، محیط‏ زیست و انرژی در فرایند رویداد حضور داشته باشند. در این راستا، حضور نمایندگان سازمان ‏های مرتبط، صنایع بزرگ، متخصصین دانشگاهی و فعالین حوزه کسب و کار و سرمایه ‏گذاری مرتبط با این سه حوزه در اولویت قرار گرفته بود.

رصد آسمان شب با محوریت ماه

برنامه رصد آسمان به همت انجمن فیزیک مهندسی در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.

در این برنامه مهندس قاسمی کارشناس نجوم از شرکت رصدی تا بیکران به ارائه توضیحات لازم در خصوص انواع تلسکوپ، کارآیی هر کدام ازتلسکوپ ها،صورت های فلکی،کهکشان راه شیری و نحوه رویت هلال ماه برای ماه مبارک رمضان و عید سعید فطر پرداخت.
در ادامه دکتر نایه از اساتید مدعو دانشگاه صنعتی قم  ضمن تقدیر از فعالیت های اعضای انجمن فیزیک مهندسی ، با استفاده از اپلیکیشن های خاص سیارات و  صورت های فلکی  را نشان داد.

رصد آسمان شب با محوریت ماه

سه شنبه سی و یکم اردیبهشت 1398 ساعت 12:57 ق ظ
دوره تحليل داده هاي نجومي
انجمن علمی دانشکده فیزیک برگزار می کند:

چهار شنبه ها:١٣:٣٠ الی ١٧

از تاریخ ٢١ فروردين لغایت ١٨ارديبهشت

سه شنبه سی و یکم اردیبهشت 1398 ساعت 12:50 ق ظ
اولین ژورنال کلاب تخصصی فناوری های کوانتومی

اولین ژورنال کلاب تخصصی با عنوان:

فناوری های کوانتومی

اولین ژورنال کلاب تخصصی فناوری های کوانتومی

سه شنبه سی و یکم اردیبهشت 1398 ساعت 12:33 ق ظ