اخبار دانشکده مهندسی مکانیک

مراسم معارفه دانشجويان جديد الورود 1396 دانشكده علوم پايه
به گزارش روابط عمومي دانشگاه: مراسم معارفه دانشجويان جديدالورود دانشكده علوم پايه با حضور دكتر بهرام خوشنويسان رئيس دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمين سيد وكيلي معاون دفتر نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه، دكتر فدايي معاون آموزشي و پژوهشي ، دكتر خسروي رئيس دانشكده علوم پايه، مهندس رضايي پويا مدير اداره حراست، اساتید دانشکده علوم پایه و 70 نفر از دانشجويان جديدالورود رشته مهندسي انرژي و فيزيك مهندسي در سالن همايش هاي شهيد آخوندي دانشگاه برگزار شد.
در ابتداي اين مراسم دكتر خوشنويسان ضمن گرامي داشت ايام سوگواري سيد و سالار شهيدان و تسليت شهادت امام سجاد (ع)، به بيان اجمالي تاريخچه دانشگاه پرداخت. وي افزود: دانشگاه صنعتي قم به عنوان يك دانشگاه تازه تاسيس رشد و پيشرفت علمي قابل قبولي داشته است. آمار قبولي دانشجويان اين دانشگاه در مقطع تحصيلات تكميلي و مقالات علمي و پژوهشي اساتيد نشانگراين است.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمين سيد وكيلي معاون دفتر نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه به منظور آشنايي هرچه بيشتر دانشجويان با دفتر نهاد مقام معظم رهبري به بيان فعاليت ها و وظايف دفتر نهاد در دانشگاه پرداخت.
همچنين مهندس رضايي پويا مدير اداره حراست به معرفي اين اداره پرداخت و از دانشجويان خواست در جهت امنيت و سلامت هر چه بيشتر جامعه دانشگاهي دانشگاه صنعتي قم، پيشنهادات، انتقادات و گزارش هاي خود را با اين اداره در ميان گذارند.
سپس دكتر خسروي رئيس دانشكده علوم پايه به معرفي دانشكده و اساتيد هيات علمي آن پرداخت.
مهندس نصيري مشاور دانشگاه نيز مركز مشاوره را براي دانشجويان جديدالورود توضيح داد و به نحوه و چگونگي برگزاري طرح پايش سلامت ويژه دانشجويان ورودي هاي جديد پرداخت.
در پايان نيز هديه اي به رسم يادبود به دانشجويان جديدالورود اهدا شد.