اخبار امور پژوهشی

انتشارات دانشگاه صنعتی قم منتشر کرد

سه شنبه بیست و سوم خرداد 1402 ساعت 10:38 ق ظ
انتشارات دانشگاه صنعتی قم منتشر کرد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کتاب درک عمومی علم داده برای متخصصان در انتشارات دانشگاه صنعتی قم به چاپ رسید.این کتاب به دو روش مهم در علم داده می پردازد ، اتخاذ رویکرد فرآیندی و عمومی ساختن این فرآیند. در این  کتاب رویکرد جدیدی برای توصیف میزان اهمیت داده و تفکر مبتنی بر داده اتخاذ  شده است. این عمل کاربردی و منحصر به فرد است که توانسته موضوع علم داده را ساده تر ارائه کند. این کتاب نه تنها برای این موضوع اختصاص یافته بلکه مسائل را به شکلی قابل دسترس و عامیانه مورد بررسی قرار می دهد. با توجه به عدم هیجان یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی در آن، درک پتانسیل علم داده جهت استخراج بینش از داده های ساختاریافته و داده های غیرساختاریافته تقریباً برای هر حرفه و سرمایه گذاری حیاتی است. این کتاب با اتخاذ رویکرد محاوره ای، علم داده را به گونه ای غیررسمی و در عین حال آموزنده ارائه می کند و این رشته را به سادگی در دسترس خوانندگانی که از پیش زمینه مهندسی، ریاضیات یا علوم کامپیوتر برخوردار نیستند، قرار می دهد. هدف این کتاب کمک به افراد عادی برای استفاده از تفکر مبتنی بر داده و حل مشکلات مربوط به داده است.
 این کتاب نوشته راجش جوگولوم می باشد که توسط زهرا شاکری، زینب برهمند، دکتر جلال رضائی نور و مهندس مهدی جباری ترجمه و در انتشارات دانشگاه صنعتی قم به چاپ رسیده است.

علاقمندان جهت تهیه کتاب "درکعمومی علم داده" می توانند ازطریق مکاتبه با پست الکترونیکی lib@qut.ac.ir،

تماس با داخلی 533 (خانم بهرامی)، مراجعه به سامانه فروش کتاب دانشگاه به آدرس http://digitallib.qut.ac.ir

و مراجعه به اپلیکیشن و یا وبسایت طاقچه و خرید نسخه الکترونیکی کتاب اقدام نمایند.