اخبار نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

ثبت نام هجدهمین دوره ازدواج دانشجویی

چهارشنبه شانزدهم مهر 1393 ساعت 12:24 ق ظ
ثبت نام هجدهمین دوره ازدواج دانشجویی
در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی)در ترویج سنت حسنه ازدواج در میان جوانان به ویژه دانشجویان فرهیخته و تحکیم بنیان خانواده و مهارت افزایی زوج‌های دانشجو و با تأکید بر برگزاری کارگاه‌های آموزشی، در دانشگاه‌های سراسر کشور ثبت نام هجدهمین دوره ازدواج دانشجویی از 5 مهر ماه همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س)آغاز گردید و به مدت یک ماه ادامه خواهد داشت.
بر این اساس زوج‌های دانشجوی متقاضی حضور در این برنامه‌ها که تاریخ عقد آنها از 92/07/01 لغایت 93/07/30 می باشند می‌توانند با مراجعه به سایت EZDEVAJ.NAHAD.ir نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.
امسال نیز همچون سال های گذشته هدیه ویژه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به زوج های دانشجو در قالب سفر زیارتی 3 روزه مشهد مقدس اهدا خواهد شد.