اخبار امور فرهنگی

ازدواج دانشجویی در دانشگاه صنعتی قم

سه شنبه هشتم مهر 1393 ساعت 3:20 ب ظ
به نقل از روابط عمومی دانشگاه: به مناسبت سالروز ازدواج زوج آسمانی حضرت زهرا(س) و حضرت علی (ع) ،ازدواج دانشجویی روز دوشنبه 93/7/7 با حضور 13 زوج دانشجو در سالن آمفی تئاتر به همت مدیریت فرهنگی برگزار شد.
در این مراسم حجت السلام والمسلمین امیدیان مدیر محترم فرهنگی به ازدواج آسان اشاره کردند.وی افزود: بر اساس آیات قرآن و روایات اهل بیت ازدواج موجب توسعه رزق و روزی می شود .پس با شناخت ،انتخاب آگاهانه ،قناعت و توکل به خداوند متعال زوجین می توانند زندگی شادی را آغاز کنند.
این مراسم با مولودی خوانی جناب آقای تحویلدار، اجرای دو مسابقه با حضور زوجین،اهدای جوایز به زوجین همراه بود، بسیار مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.
شایان ذکر است به منظور آگاهی و شناخت بیشتر از زندگی مشترک به همت مشاوره دانشگاه کارگروه ازدواج به صورت هفتگی نیز برگزار خواهد شد.