اخبار امور فرهنگی

برگزاری اولین دوره کارگاه های نشریات دانشجویی

دوشنبه یازدهم آذر 1392 ساعت 9:23 ق ظ
کارگاه نشریات دانشجویی در روز چهارشنبه مورخ 92/9/6 در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد. این دوره از کارگاه که با حضور 20 نفر از دانشجویان علاقه مند به نشریات دانشجویی بمدت 6 ساعت با تدریس جناب آقای یعقوبی از فعالان عرصه نشریات هستند
برگزاری اولین دوره کارگاه های نشریات دانشجویی در دانشگاه صنعتی قم

این دوره از کارگاه که با حضور 20 نفر از دانشجویان علاقه مند به نشریات دانشجویی بمدت 6 ساعت با تدریس جناب آقای یعقوبی از فعالان عرصه نشریات هستند با هدف تخصصی تر شدن نشریات و نیز آشنا شدن علاقه مندان این عرصه با آئین نامه های مربوطه و نیز آگاهی بیشتر در خصوص نحوه ارائه مطالب در غالب نشریات دانشجویی می باشد. دروس ارائه شده در این دوره شامل: آئین نامه نشریات دانشجویی، حقوق مطبوعات، اخلاق و مبانی روزنامه نگاری انقلاب اسلامی، شیوه های تهیه گزارش، سبک های خبر نویسی ، روش های انجام مصاحبه، صفحه آرایی می باشند.