اخبار امور فرهنگی

برگزاری کلاس های قرآنی ویژه کارمندان

چهارشنبه سیزدهم شهریور 1392 ساعت 2:13 ب ظ

برگزاری کلاس های قرآنی ویژه کارمندان دانشگاه صنعتی قم به مناسبت ماه مبارک رمضان 92

مدیریت فرهنگی دانشگاه صنعتی قم اقدام به برگزاری کلاس های قرآنی در دو بخش خواهران و برادران دانشگاه با موضوع روخوانی و روانخوانی، آموزش تجوید، ترتیل، صوت و لحن مقدماتی و تفسیر سوره های قرآنی جهت آشنایی هر چه بیشتر کارمندان کرده است.

جلسات برادران با حضور استاد و قاری ممتاز قرآن کریم جناب آقای خلیلیان در نمازخانه دانشگاه برگزار می شود.

در انتهای هر جلسه حجت الاسلام والمسلمین طباطبایی آیات و روایاتی قرآنی را بیان می کنند و سپس در هر جلسه سوالی قرآنی مطرح می گردد که به یک نفر به قید قرعه جائزه اهداء می شود.

در بخش خواهران نیز سرکار خانم رضایی بعنوان استاد برگزاری کلاس ها حضور داشتند.

این کلاس ها که از ابتدای ماه مبارک رمضان امسال برگزار میشود و شرایطی را مهیا میکند تا کارمندان آشنایی بیشتری با کلام وحی پیدا کنند.