اخبار امور فرهنگی

افتتاحیه مسابقات قرآن دانشجویی منطقه چهار کشور

دوشنبه بیست و سوم اردیبهشت 1392 ساعت 0:0 ق ظ

افتتاحیه مسابقات قرآن دانشجویی منطقه چهار کشور

مراسم افتتاحیه مسابقات قرآن دانشجویان منطقه 4 کشور روز 18/02/92 ساعت 18 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صنعتی قم با حضور جناب آقای دکتر دارا مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ،جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین عرب انصاری معاون سیاسی امنیتی استان قم ،جناب آقای مهندس دلبری شهردار محترم کلان شهر استان قم و هیات همراه، جناب آقای تقی پور رییس بنیاد شهید منطقه 2 استان قم ،جناب آقای رحمانی معاون فرهنگی بنیاد شهید منطقه 2 استان قم ،و....برگزار گردید.

این مراسم با سخنرانی ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر مشکوه السادات آغاز شد.ایشان ضمن خوشامدگویی به حضار گرامی، برگزاری مسابقات قرانی دانشجویان را در دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم برای دومین بار ،یک توفیق الهی و از افتخارات دانشگاه دانستند.

سپس جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین عرب انصاری من باب اهمیت و جایگاه والای قرآن به ایراد سخن پرداختند.

در ادامه مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ،جناب آقای دکتر دارا سخنرانی نمودند.

پس از اتمام مراسم کلیه مهمانان و شرکت کنندگان در مسابقه به حرم حضرت معصومه سلام الله علیها جهت زیارت و اقامه نماز جماعت وصرف شام تبرکی استان مقدسه و غبار روبی ضریح مطهر ،تشریف فرما شدند.

شایان ذکر است این مراسم تا پایان ساعت 23 ادامه داشت.