اخبار امور فرهنگی

نمایشگاه حجاب ریحانه در دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم

یکشنبه بیستم اسفند 1391 ساعت 0:0 ق ظ
به نقل از روابط عمومی دانشگاه: نمایشگاه حجاب ریحانه به همت مدیریت فرهنگی و امور اجتماعی به مدت دو هفته در محوطه دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم برگزار شد.هدف از برگزاری این نمایشگاه ترویج هر چه بیشتر حجاب و عفاف در میان نسل جوان و آشنایی با خصیصه های حجاب در جامعه امروزی بوده است.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه: نمایشگاه حجاب ریحانه به همت مدیریت فرهنگی و امور اجتماعی به مدت دو هفته در محوطه دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم برگزار شد.هدف از برگزاری این نمایشگاه ترویج هر چه بیشتر حجاب و عفاف  در میان نسل جوان و آشنایی با خصیصه های حجاب در جامعه امروزی بوده است.

این نمایشگاه در قالب پوسترهایی راجع به اصل پیدایش حجاب ،حجاب در دوران پهلوی ،حجاب از منظر قرآن و احادیث و اثرات بی حجابی در سایر كشورها برپا شده  و بسیار مورد استقبال دانشجویان قرار گرفته است.