اخبار امور فرهنگی

محفل انس با قرآن و استقبال دانشجویان

شنبه نوزدهم اسفند 1391 ساعت 0:0 ق ظ
به نقل از روابط عمومی دانشگاه :محفل انس با قرآن با حضور دكتر شعاعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم معارف و قرآن كریم،دكتر مشكوه السادات ریاست محترم دانشگاه و تعداد زیادی از دانشجویان بعد از نماز ظهر و عصر روز دوشنبه 91/12/14 به همت مدیریت فرهنگی و امور اجتماعی در نماز خانه دانشگاه برگزار شد.

در این نشست دكتر شعاعی ضمن آموزش تجوید صحیح نماز،به قرائت و تفسیر سوره های نمل و حشر پرداختند. ایشان همچنین با ذكر ترجمه  و تفسیر آیاتی از سوره نمل،چندی از حقایق علمی كه در قرآن بیان شده و امروزه توسط دانشمندان كشف شده است را بیان كردند كه بسیار مورد توجه حضار قرار گرفت.

این مراسم با برگزاری  مسابقه شفاهی اطلاعات قرآنی با دو نفر برگزیده و اهدای جوائز به سه نفر از برگزیدگان مسابقه درس هایی از قرآن پایان یافت