اخبار امور فرهنگی

گفتمان دینی در دانشگاه صنعتی قم

سه شنبه پانزدهم اسفند 1391 ساعت 0:0 ق ظ
به نقل از روابط عمومی دانشگاه :گفتمان دینی خواهران با حضور سركار خانم ظهیری از اساتید حوزه علمیه قم و كارمندان خانم به همت مدیریت فرهنگی و امور اجتماعی از ساعت 13/30 الی 14/30 روز چهارشنبه 91/12/9 در اتاق معاونت آموزشی و پژوهشی برگزار شد.

در این گفتمان كارشناس مربوطه سركار خانم ظهیری به بیان مطالبی چون نحوه برقراری ارتباط هر چه بیشتر بین همسران،محبت و استحكام خانواده و نحوه حضور زن مسلمان در جامعه و محیط كار پرداخت.

وی پوشش و برخورد زن در محیط كار و اجتماع را اولین گام جهت حفظ بنیان خانواده دانست.همچنین راجع به ممنوعیت حجاب در مجامع عمومی كشورهای آمریكایی و اروپایی و احساس خطر سران این كشورها از حجاب بانوان توضیحاتی دادند.

این گفتمان با پرسش و پاسخ كارمندان از سركار خانم ظهیری به پایان رسید.